Τα κομψά τσαντάκια που μπορείτε να κρατήσετε στον γάμο σας

Είναι ιδανικά και για κάθε άλλη περίσταση.

Στα αξεσουάρ της νύφης σπάνια θα βρείτε να αναφέρεται ως απαραίτητη η τσάντα. Σπάνια επίσης θα δείτε μία νύφη να κρατά στην τελετή του γάμου της τσάντα. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι χρειάζεται να έχει μαζί της κάποια πράγματα, κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας ή της παρέας συνήθως επωμίζεται τον ρόλο να κουβαλά το τσαντάκι ή το νεσεσέρ της νύφης. Όμως, δεν είναι όλοι οι γάμοι ίδιοι, ούτε και οι νύφες, και η τσάντα σε μία νυφική εμφάνιση είναι μάλλον ένα αξεσουάρ που ο ρόλος του έχει υποτιμηθεί. 

Ας θεωρήσουμε, λοιπόν, ότι είστε από εκείνες τις νύφες που θέλουν να προσθέσουν και αυτό το αξεσουάρ στη νυφική τους εμφάνιση ή έχετε επιλέξει ότι θα παντρευτείτε σε δημαρχείο χωρίς απαραίτητα να φορέσετε νυφικό, τι τσάντα θα κρατούσατε; Η προφανής απάντηση είναι ένα τσαντάκι σε λευκό χρώμα από πολυτελή υφή και λαμπερές λεπτομέρειες. Το ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι η τσάντα που θα κρατήσετε στον γάμο σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη και σε μετέπειτα εμφανίσεις. Εξάλλου, το λευκό χρώμα, ή παρεμφερείς αποχρώσεις όπως οι παστέλ ή οι neutral, έχουν πάρει το "πράσινο φως" από τη μόδα ως σικ επιλογή που μπορεί να υποστηρίξει πολλά διαφορετικά looks. 

Τα περίτεχνα clutches και οι κομψοί φάκελοι σε λευκό, όπως και οι ντελικάτες top handle σε small size, είναι οι επιλογές στις οποίες πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας. Χρυσές λεπτομέρειες όπως οι αλυσίδες και τα κλιπ, κεντημένες χάντρες και στρας είναι τα στοιχεία που θα προσφέρουν στην επιλογή σας το απαραίτητο glam για την περίσταση - και για κάθε άλλη, στην οποία θα αποφασίσετε να την αξιοποιήσετε στο μέλλον. 

Editor's choice 

Knot Minaudière δερμάτινο clutch, Bottega Veneta.

New Wave Chain Bag PM Louis Vuitton, Louis Vuitton Boutique.

Uptown δερμάτινο clutch, Saint Laurent.

"Blondie" τσάντα ώμου, Gucci.

"Devotion" τσάντα ώμου, Dolce&Gabbana.

Σατέντ top handle τσάντα MACH&MACH, Kalogirou.

"Goya Accordion" δερμάτινο clutch, Loewe.

Clutch Alexander McQueen, Kalogirou.

"Eos" clutch, Cult Gaia.

Top handle τσαντάκι Amina Muaddi, Kalogirou.

Clutch με κρυστάλλους, Christian Louboutin.

"A love story" clutch, Olympia Le-Tan.