Τα πλεκτά φορέματα που θα φοράτε συνέχεια τον χειμώνα

Αυτά τα 12 πλεκτά φορέματα θα αναβαθμίσουν τις χειμερινές σας εμφανίσεις.

Ο χειμώνας είναι και επίσημα παρών και αυτό σημαίνει ότι η χειμερινή γκαρνταρόμπα και τα κομμάτια που την απαρτίζουν έχουν μπει σε "πλήρη λειτουργία". Παλτό, μπουφάν, πουλόβερ, γιλέκα, μπότες και χειμερινά αξεσουάρ, όπως σκούφοι, κασκόλ και γάντια, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθημερινού ντυσίματος. Θα τολμήσουμε, επίσης, να πούμε ότι τα παντελόνια παίρνουν προβάδισμα σε σχέση με φούστες και φορέματα, αφού έχουν το πλεονέκτημα να κρατούν ζεστά τα πόδια, αλλά ασφαλώς καμία γυναίκα δεν έχει σκοπό να θυσιάσει το στιλ της για τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα. Και εδώ είναι που κάνουν δυναμική είσοδο τα πλεκτά φορέματα

Διαβάστε Επίσης

Τα πλεκτά φορέματα από μαλλί ή μείγματα μαλλιού ή και κασμιριού, αποτελούν την ιδανική λύση αν θέλετε να φορέσετε φόρεμα τον χειμώνα. Η δε εκδοχή των sweater ή jumper dresses, δηλαδή εκείνων των πλεκτών φορεμάτων που μοιάζουν με μακριά πουλόβερ, είναι η πιο δημοφιλής, καθώς εκτός από ζεστασιά και άνεση, προσφέρει τη δυνατότητα για styling - όπως για παράδειγμα, η προσθήκη μίας ζώνης στη μέση ή ενός μαντηλιού στον λαιμό- που τα κάνει εξαιρετικά κομψά ακόμα και για πιο βραδινές εμφανίσεις. 

Με μάξι, μίντι ή μίνι μήκος, σε oversized ή εφαρμοστή γραμμή, σε ζιβάγκο ή με λαιμόκοψη, με cable ή ριμπ πλέξη, και σε πολλά υπέροχα χρώματα, από τα διαχρονικά ουδέτερα (μαύρο, άσπρο, γκρι) και τις σικ γήινες αποχρώσεις μέχρι τα πιο έντονα, όπως το μπλε, το φούξια ή το κόκκινο, με λαμπερές λεπτομέρειες ή τελείως μίνιμαλ, τα παρακάτω πλεκτά φορέματα είναι ό,τι χρειάζεστε για να περάσετε τον χειμώνα διατηρώντας αμείωτη την κομψότητά σας. 

Editor's choice 

Μάξι φόρεμα από μαλλί και κασμίρ Max Mara, Max Mara Boutique.

Φόρεμα πουλόβερ ζιβάγκο, Bottega Veneta.

Φόρεμα πουλόβερ ζιβάγκο σε άνετη γραμμή, Tommy Hilfiger.

Jacquard-knit μάλλινο φόρεμα, Gucci.

Ribbed- knit κασμιρένιο μίντι φόρεμα, Lisa Yang.

Μάξι μάλλινο φόρεμα με λεπτομέρειες χάντρες Alberta Ferretti, Eponymo.

Cable-Knit φόρεμα πουλόβερ από μαλλί και κασμίρ Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren Boutique.

Μίντι φόρεμα oversized από alpaca, COS.

Κοντό πλεκτό φόρεμα Sandro, attica.

Μίντι φόρεμα πλεκτό μονόχρωμο με κουμπιά στο πλάι Penny Black, notos.

Πλεκτό φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά - Studio, Massimo Dutti.

Μίντι φόρεμα σε ύφανση ριπ, Riska.