10 φούστες με παγιέτες που μπορείτε να φορέσετε και μετά τις γιορτές

Ώρα να φορέσετε τις πιο glam φούστες της σεζόν.

Οι παγιέτες κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους στο styling με την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ζουν τη μεγαλύτερη στιγμή τους τις ημέρες των εορτών και μετά συνήθως ξαναμπαίνουν στη ντουλάπα περιμένοντας εκείνη τη μία βραδινή περίσταση στην οποία θα φανούν ξανά χρήσιμες. Η μόδα, ωστόσο, έχει διαφορετική άποψη για τα κομμάτια που στολίζουν παγιέτες και πούλιες, και με τα χρόνια έχει φροντίσει να προσφέρει εναλλακτικές για την παρουσία τους σε πιο καθημερινές εμφανίσεις. Τη μεγαλύτερη, δε, ευελιξία ως προς αυτό προσφέρουν οι φούστες με παγιέτες που σε στιλιστικούς συνδυασμούς με πουλόβερ, πουκάμισα και σακάκια έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σταθερή τις παρουσία τους και στο ντύσιμο μετά τις γιορτές. 

Διαβάστε Επίσης

Φούστες με παγιέτες για τώρα και μετά τις γιορτές 

Αν θέλετε, λοιπόν, να επενδύσετε σε μια φούστα με πούλιες για να τη φορέσετε και τώρα και μετά τις γιορτές, η pencil γραμμή και το μίντι μήκος είναι τα ιδανικότερα για πετύχετε τον στόχο σας. Μια φούστα μ' αυτά τα χαρακτηριστικά κεντημένη με πούλιες σε χρώματα όπως το μαύρο, το ασημί ή το bronze, που είναι πιο ουδέτερα, μπορεί να φορεθεί για βράδυ μ' ένα sexy τοπ σε μαύρο χρώμα ενώ για μια "καθημερινή" εμφάνιση μπορείτε να τη συνδυάσετε με λευκό πουκάμισο ή λευκό ζιβάγκο και oversized blazer. 

Sequin φούστες σε έντονες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο, το πράσινο, το μοβ ή το δημοφιλές φέτος φούξια, επίσης μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις με θηλυκά τοπ ή ακόμα και μπλούζες με πούλιες στην ίδια ή άλλη απόχρωση, ενώ φορεμένες μ' ένα κομψό κασμιρένιο πουλόβερ ή ένα πιο casual oversized, σε ουδέτερες και neutral αποχρώσεις, μπορούν να σταθούν και σε λιγότερο formal περιστάσεις. 

Το πανωφόρι που θα επιλέξετε για να ολοκληρώσετε ένα look με φούστα από παγιέτες παίζει επίσης τον ρόλο του στον χαρακτήρα που θα έχει η εμφάνιση. Ένα tuxedo blazer ή ένα γούνινο παλτό αναβαθμίζει την εμφάνιση σε βραδινή, ενώ ένα καρό blazer ή ένα aviator jacket με επένδυση, που συναντάμε φέτος στις τάσεις της μόδας, θα "χαλαρώσουν" τον formal χαρακτήρα της. 

φούστες με παγιέτες street style

φούστες με παγιέτες street style

φούστες με παγιέτες street style

Editor's choice 

Pencil φούστα με παγιέτες Weekend Max Mara, Max Mara Boutique.

Ψηλόμεση φούστα σε ίσια γραμμή με παγιέτες, Philosophy di Lorenzo Serafini .

Φούστα με πούλιες σκούρο πράσινο, H&M.

Μακριά φούστα με πούλιες, Zara.

Φούστα παγιέτα μίντι μοβ Selected, notos.

Bouclé μίνι φούστα με παγιέτες, Self- Portrait.

Μίντι φούστα με παγιέτες, Ami Paris.

Pencil φούστα με παγιέτες bronzer, & Other Stories.

Φούστα μίνι με πούλιες, Mango.

Pencil φούστα με παγιέτες φούξια, Alice + Olivia.