Like Fashion Pro | Πώς θα φορέσετε με στιλ τα κολάν

Πάρτε ιδέες από τις fashion insiders για stylish looks μ' ένα κολάν.

Υπάρχουν κάποια ρούχα που έχουν ένα επιπλέον βαθμό δυσκολίας στο styling. Τα κολάν ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία. Από τη μία ο αθλητικός τους χαρακτήρας από την άλλη η στενή τους εφαρμογή στο σώμα, βάζουν εύκολα διλήμματα τόσο για το ποιο ύφος στο ντύσιμο μπορούν να εξυπηρετήσουν όσο για το αν ταιριάζουν στο στιλ μας και πόσο καλά αναδεικνύουν το σώμα μας. Η μόδα, βεβαίως, έχει φροντίσει ώστε να προσφέρει λύσεις και να κάνει εύκολη την παρουσία τους στα καθημερινά outfits. 

Τι να προσέξετε όταν φοράτε κολάν; 

Δύο πράγματα θα παίξουν βασικό ρόλο αν αποφασίσετε να φορέσετε κολάν: το σχέδιο και η υφή του και το πόσο άνετα αισθάνεστε όταν το φοράτε. Στην πρώτη περίπτωση, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τη συμβατότητα ανάμεσα στο σχέδιο του κολάν με το styling για το οποίο απευθύνεται. Προφανώς, τα αθλητικά leggings δεν είναι τα καταλληλότερα για να συνδυάσετε με κομψά σακάκια ή για να φορέσετε σε μία βραδινή έξοδο, ένα κλασικό μαύρο κολάν, ωστόσο, έρχεται να βάλει οριστικά τέλος σ' αυτό το στιλιστικό πρόβλημα.

Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να είστε σίγουρες ότι δεν θα νιώσετε άβολα με την επιλογή σας, δεδομένου ότι η close-fitting εφαρμογή τους διαγράφει πλήρως τις καμπύλες του σώματος. Αν και αυτό δεν αποτελεί λόγω για να αποφύγετε ένα κολάν, είναι απολύτως σεβαστό να αναζητήσετε περισσότερη κάλυψη, αν έτσι νιώθετε πιο άνετη και ασφαλής. Μπορείτε, επομένως, να συνδυάσετε το κολάν σας με μακριές μπλούζες και πουκάμισα ή oversized πουλόβερ και φούτερ. 

Διαβάστε Επίσης

Πώς θα φορέσετε κομψά τα leggings; 

Την απάντηση έρχονται να δώσουν τα stylish outfits στα οποία οι insiders της μόδας έχουν εντάξει τα κολάν. Ο συνδυασμός τους με puffer μπουφάν και shearling παλτό και chunky μπότες ή γαλότσες, αλλά και χειμερινά αξεσουάρ όπως κασκόλ και μάλλινοι σκούφοι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις. Άλλη μία κλασική πρόταση για χειμώνα, είναι να τα φορέσετε με πουλόβερ ή hoodies κάτω από τα μάλλινα παλτό σας ή τις καμπαρντίνες και να συνδυάσετε είτε με sneakers ή ακόμα και με loafers. 

Αν πάλι αναζητάτε τρόπους για να φορέσετε κολάν σε λιγότερο casual περιστάσεις, ιδέες όπως να συνδυάσετε το κολάν σας με blazers ή δερμάτινα τζάκετ και μπότες με τακούνι, ή ακόμα και γόβες, είναι αυτές που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ μπορείτε πάντα να φορέστε το κολάν σας κάτω από ένα κομψό φόρεμα για μία λύση που αποτινάσσει πλήρως τον χαρακτήρα του sporty. 

Get the style 

Με φόρεμα

Με φόρεμα

Με biker jacket

Με biker jacket

Με hoodie

Με hoodie

Με oversized jacket

Με oversized jacket

Με shearling coat

Με shearling coat

Με tweed σακάκι

Με tweed σακάκι

Με καμηλό παλτό

Με καμηλό παλτό

Με puffer

Με puffer

Με καμπαρντίνα

Με καμπαρντίνα

Με blazer

Με blazer