Sleek Khaki | Τα πιο κομψά καλοκαιρινά κομμάτια σε χακί

Σε ποια κομμάτια να επενδύσετε για κομψά σύνολα σε χακί.

Στην εποχή της "ήσυχης πολυτέλειας" και της επιστροφή στο minimal style, αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν τις συγκεκριμένες τάσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μία τέτοια περίπτωση είναι το χακί (khaki), το οποίο έχει επικρατήσει να ταυτίζεται με το army green ή το olive green των στρατιωτικών στολών- αν και κατά μία άλλη εκδοχή, το khaki ανταποκρίνεται ως χρώμα σ' εκείνο το light καφέ που συναντάμε επίσης σε στρατιωτικές στολές. 

Εμείς θα μείνουμε σ' αυτό το άρθρο στην εκδοχή του χακί πράσινου, ενός χρώματος που αποπνέει κομψότητα και έχει συνδεθεί με τις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Ένα look, μάλιστα, της Poppy Delevingne με χακί safari suit στις Κάννες μας θύμισε πόσο σικ μπορείτε να δείξετε με μια τέτοια επιλογή, η οποία αναδεικνύεται ιδανικά σε συνδυασμό με χρυσά mimanal κοσμήματα, ψάθινα αξεσουάρ και φλατ σανδάλια.

Sleek Khaki | Τα πιο κομψά καλοκαιρινά κομμάτια σε χακί
Poppy Delevingne

Αν θέλετε, λοιπόν, να ξεφύγετε από την πρωτοκαθεδρία των μπεζ και των λευκών του φετινού καλοκαιριού, στραφείτε σε κομμάτια σε χακί όπως ένα λινό κοστούμι ή ένα άνετο cotton pants που μπορείτε να φορέσετε μ' ένα γκριζοπράσινο tank top. Ασφαλώς, από τις επιλογές σας δεν μπορεί να απουσιάσουν τα φορέματα σε χακί, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε μονοχρωματικά σύνολα επενδύοντας σε χακί τσάντες και παπούτσια. Σημειώστε, τέλος, ότι ένα μαγιό σε χακί/ λαδί απόχρωση θα αναδείξει το μαύρισμά σας και θα σας χρίσει την πιο κομψή της παραλίας. 

Editor's choice 

Saddle bag Dior, Dior Boutique.

Ολόσωμη φόρμα Max Mara, Max Mara Boutique.

Σακάκι κιμονό από 100% λινό, Massimo Dutti.

Παντελόνι cropped από 100% λινό με τσέπες, Massimo Dutti.

Εσπαντρίγιες, Castañer.

Μίντι φόρεμα, Roksanda.

Γυαλιά ηλίου Ray-Ban, Luxottica.

Αμάνικη μπλούζα με μετάξι, H&M.

Cropped boyfriend παντελόνι, Citizens of Humanity.

Bucket hat, Jacquemus.

Ολόσωμο μαγιό, Eres.

Shirtdress, Elizabeth LaGre.