Τα εντυπωσιακά κοσμήματα των σταρ από τη βραδιά των Oscars

Τα εκθαμβωτικά σετ κοσμημάτων που ολοκλήρωσαν τα looks των celebrities.

Οι εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί των Oscars διακρίνονται από λάμψη, έντονη ή λιγότερο έντονη, αλλά πάντα λάμψη. Καθοριστικό, βεβαίως, ρόλο σε μια εκθαμβωτική εμφάνιση, αυτού του επιπέδου και της διάθεσης, παίζουν τα κοσμήματα. Όπως οι οίκοι υψηλής ραπτικής φροντίζουν για αναδείξουν την εξαιρετική τους δουλειά στην Couture, έτσι και οι οίκοι υψηλής κοσμηματοποιίας και τα πολυτελή brands κοσμημάτων έχουν κατά νου να δανείσουν τα πολυτιμότερα σχέδιά τους στις πρωταγωνίστριες της βραδιάς. Τα Oscars 2024 αποτελούν ήδη παρελθόν, όμως η συζήτηση για τα όσο συνέβησαν στη βραδιά και τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί συνεχίζεται. Και φέρνει στο προσκήνιο τις λεπτομέρειες των εντυπωσιακών κοσμημάτων που φόρεσαν οι καλεσμένες. 

Διαβάστε Επίσης

Η Emma Stone, η νικήτρια στην κατηγορία A' γυναικείας ερμηνείας, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα από τη high-jewellery συλλογή Louis Vuitton, τον ίδιο οίκο δηλαδή που δημιούργησε το φόρεμά της και τα παπούτσια που φορούσε. Από την άλλη, ο οίκος Bulgari ήταν υπεύθυνος για τα statement κοσμήματα με αναφορές στην καταγωγή της, της Lily Gladstone, ενώ κοσμήματά του φόρεσαν τόσο η Zendaya όσο και η Florence Pugh. To Tiffany & Co. έντυσε με εντυπωσιακά διαμάντια της Emily Blunt, αλλά δάνεισε κοσμήματά του και στην Anya Taylor-Joy, την Greta Lee, την Ariana Grande και πολλούς ακόμα σταρ της βραδιάς, ενώ η Charlize Theron έκλεψε τις εντυπώσεις με το σετ κοσμημάτων από τον οίκο Boucheron. Η Margot Robbie περιορίστηκε σε μια μίνιμαλ προσέγγιση επιλέγοντας να φορέσει μόνο ένα bold χρυσό βραχιόλι με διαμάντια από τον Fred Leighton, ενώ η Jennifer Lawrence "εγκαινίασε" τη συλλογή Galaxy της Swarovski με διαμάντια που φτιάχνει η εταιρεία. 

Τα looks με τα εντυπωσιακά κοσμήματα 

Η Emma Stone με κολιέ από λευκόχρυσο με διαμάντια και ζαφείρι και διαμαντένια σκουλαρίκια από τη High Jewelry συλλογή του Louis Vuitton.

Η Emily Blunt με κολιέ από πλατίνα τα οποία στο σύνολό του συγκεντρώνουν 700 διαμάντια, διαμαντένια σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι από πλατίνα με διαμάντι 10 καρατίων από τη High Jewelry συλλογή του Tiffany & Co. 
 

Η Lupita Nyong'o με τα Thames Path σκουλαρίκια, το Arpeggia βραχιόλι και τρία διαμαντένια cocktail rings από τον οίκο De Beers

H Lily Gladstone με σετ κοσμημάτων από τον οίκο Bulgari: το κολιέ της αποτελείται από διαμάντια, αμέθυστο, τιρκουάζ, ζαφείρια και ένα τανζανίτη 28 καρατίων στο κέντρο του φτερού μενταγιόν. Τα οβάλ κρεμαστά σκουλαρίκια, το δαχτυλίδι με διαμάντια και ζαφείρι, και το μπρασελέ με διαμάντια ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή εμφάνιση. 
 

Η Zendaya με σκουλαρίκια από ροζ χρυσό και μοργανίτε, βραχιόλι από ροζ χρυσό και διαμάντια, και δαχτυλίδι με τιρκουάζ πέτρα από τον οίκο Bulgari. 

Η Charlize Theron με κοσμήματα της συλλογής Quatre του οίκου Boucheron: κρεμαστά σκουλαρίκια, τσόκερ, κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια και ear clips, όλα από λευκόχρυσο και διαμάντια. 

Η Jennifer Lawrence με το κολιέ και το βραχιόλι Galaxy Tennis της νέας σειράς Galaxy της Swarovski με διαμάντια «Swarovski Created Diamonds».

Η Ariana Grande με μενταγιόν και κρεμαστά σκουλαρίκια από διαμάντια και μοργανίτες του Tiffany & Co.

H Margot Robbie μ' ένα chunky χρυσό βραχιόλι με διαμάντια από τον Fred Leighton. 

Η Anya Taylor-Joy με κολιέ από πλατίνα και χρυσό με διαμάντι 8 καρατίων και διαμαντένια σκουλαρίκια από το Tiffany & Co.

Η Michelle Yeoh μ' ένα ζευγάρι "φυλλώδη" σκουλαρίκια της jewellery artist Cindy Chao. Τα statement σκουραλίκια της συνδυάζουν μία επιλογή από διαμάντια, κίτρινα διαμάντια, ροζ και πορτοκαλί ζαφείρια με χρυσό, λευκόχρυσο και ροζ χρυσό. 

Η Florence Pugh με High Jewellery Serpenti κολιέ από λευκόχρυσο του οίκου Bulgari.

Η America Ferrera με το Castello κολιέ από διαμάντια, ρουβελίτες και χρυσό από τον Pomellato. 

Η Sandra Hüller με Reflection de Cartier κολιέ από λευκόχρυσο και διαμάντια του οίκου Cartier.