Τα stylish γυαλιά ηλίου που θα φορέσετε την Άνοιξη 2024

Τα γυαλιά ηλίου με τα οποία θα κάνετε statement στις εμφανίσεις σας.

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν ένα από τα βασικότερα γυναικεία αξεσουάρ. Ο πρακτικός τους ρόλος, να προστατεύουν τα μάτια από την ακτινοβολία του ήλιου, κάνει απαραίτητη την παρουσία τους σε μία εμφάνιση κάθε φορά, ανεξαρτήτου εποχής, που έχει ηλιοφάνεια. Από την άλλη, ο μοντέρνος σχεδιασμός τους, τα χρώματα και η διακόσμησή τους τα μετατρέπουν σε ένα αξεσουάρ που με εύκολο τρόπο θα αναβαθμίσει το look σας. Τα γυαλιά ηλίου είναι μία πινελιά με την οποία μπορείτε να κάνετε statement ή να ενισχύσετε τη διαχρονική κομψότητα την οποία έχετε επιλέξει για το καθημερινό σας στιλ. 

Τα γυαλιά ηλίου που θα φορέσετε την Άνοιξη 2024 

Κάθε σεζόν έρχεται με φρέσκες προτάσεις σε σχέδια, σχήματα, χρώματα και μοτίβα σε γυαλιά ηλίου. Την επιλογή σας θα καθορίσουν αρχικά το πόσο κολακευτικό δείχνει ένα ζευγάρι στο πρόσωπό σας, το προσωπικό σας στιλ και οι προτιμήσεις, αλλά και οι ανάγκες σας. Μπορεί, για παράδειγμα, μία σεζόν να λείπει από τη συλλογή σας ένα κλασικό ζευγάρι, ενώ μια άλλη θα θέλετε να ενισχύσετε τις bold και statement επιλογές σας που θα αναδείξουν το look σας και θα δείχνουν επίκαιρες. Μπορεί να θέλετε να πειραματιστείτε με νέα σχήματα και σχέδια ή να αναζητήσετε ζευγάρια που μπορούν να συνοδεύουν κάθε περίσταση και εμφάνισή σας. 

Αν μπορούμε, βεβαίως, να εστιάσουμε σε κάποιες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Άνοιξη 2024, που θα φέρουν την απαραίτητη φρεσκάδα και αναβάθμιση στο ντύσιμό σας, θα λέγαμε ότι φέτος βλέπουμε να έχουν το προβάδισμα τα oversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου και τα έντονα cat-eye. Αναφορικά με τα χρώματα, συναντάμε μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου με σκελετούς και φακούς σε απαλές αποχρώσεις του πράσινου, όπως το φιστικί ή το χακί. Η ταρταρούγα, τo καφέ και τα απαλά ντεγκραντέ ανήκουν επίσης στα color trends που ξεχωρίζουν σε γυαλιά ηλίου, ενώ λιγότερο έμφαση δίνεται στα έντονα χρώματα. Η ένταση έρχεται κυρίως μέσα από τα υπερμεγέθη σχήματα και τους φακούς, αλλά και τα περίτεχνα σχέδια στους βραχίονες. 

Editor's choice 

Γυαλιά ηλίου Gucci, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Celine, celine.com

Γυαλιά ηλίου Saint Laurent, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Bottega Veneta, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Chloé, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Prada, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Carolina Herrera, Safilo Hellas.

Γυαλιά ηλίου Miu Miu, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Alaïa, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Boss, Safilo Hellas.

Γυαλιά ηλίου Vogue, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Loewe, loewe.com

Γυαλιά ηλίου Alexander McQueen, Delux Hellas.

Γυαλιά ηλίου Etro, Safilo Hellas.

Γυαλιά ηλίου Dolce&Gabbana, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου, Tommy Hilfiger.

Γυαλιά ηλίου RayBan, Luxottica Hellas.

Γυαλιά ηλίου Carrera, Safilo Hellas.