Η Glossier κλείνει όλα τα καταστήματά της για προληπτικούς λόγους

Η ανακοίνωση της Emily Weiss σχετικά με τον κορωνοϊό.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο με ποικίλους τρόπους, από την καραντίνα που αναγκάστηκε να μπει το σύνολο του πληθυσμού της Ιταλίας, μέχρι την αναβολή μουσικών φεστιβάλ και την αναστολή λειτουργίας σχολείων, γυμναστηρίων, θεάτρων και σινεμά. Υπό το πρίσμα της τρέχουσας κατάστασης, η ιδρυτής της Glossier, Emily Weiss, ανακοίνωσε ότι το διάσημο brand θα κλείσει προσωρινά όλα τα καταστήματά του. Η απόφαση, όπως δήλωσε η ίδια, έχει ληφθεί για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του συνόλου του προσωπικού και των πελατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι εύκολο να αισθανθεί κανείς αβοήθητος σε περιόδους αβεβαιότητας ή άγχους. Εγώ έχω αισθανθεί έτσι τον τελευταίο καιρό, όπως είμαι βέβαιος ότι έχετε κάνει όλοι, καθώς ο κόσμος μας εισέρχεται σε αχαρτογράφητα νερά με την εξάπλωση του COVID-19", έγραψε η CEO της εταιρείας, Emily Weiss, στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. 

"Και ως business leader και Διευθύνων Σύμβουλος, αναρωτιόμουν πώς η Glossier μπορεί να συνεχίσει να φέρνει τη χαρά στην κοινότητά μας, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, σεβόμενη παράλληλα τις οδηγίες για κοινωνική αποστασιοποίηση και συμβάλλοντας στην προώθηση της δημόσιας ασφάλειας. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε πάρει την απόφαση να κλείσουμε όλα τα προσωρινά και μόνιμα καταστήματά μας για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ξεκινώντας από αύριο, Παρασκευή, 13 Μαρτίου. Δεν ήταν εύκολη επιλογή, αλλά ξέρω ότι είναι το σωστό", συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ