Η L'Oréal Group αλλάζει γραμμή παραγωγής και διανέμει δωρεάν αντισηπτικά τζελ

Η εταιρεία ανακοίνωσε την απόφασή της να βοηθήσει με τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις μεγαλύτερες γαλλικές πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των καλλυντικών και της ομορφιάς, η L’Oréal Group, ακολουθώντας το παράδειγμα του ομίλου LVMH, συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παράγοντας και διανέμοντας δωρεάν αντισηπτικά τζελ στις γαλλικές υγειονομικές αρχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση κρίσης, είναι δική μας ευθύνη να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη συλλογική προσπάθεια", δήλωσε ο Jean-Paul Agon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της L'Oréal. "Η L'Oréal επιθυμεί να εκφράσει την εκτίμησή της, την υποστήριξή της και την αλληλεγγύη της απέναντι σε όλους εκείνους που με εξαιρετικό θάρρος δρουν για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας".

Η La Roche-Posay, μέλος της L’Oréal Group, πρόκειται να "εφοδιάσει με υδροαλκοολικό τζελ τα νοσοκομεία, τα γηροκομεία και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία", ενώ παράλληλα πρόκειται να παρέχει μπουκάλια σε εγκαταστάσεις που έχουν τη δυνατότητα να παράγουν τα δικά τους αντισηπτικά τζελ. Η Garnier θα παρέχει "εκατομμύρια δοχεία με αντισηπτικό τζελ" σε όλην την Ευρώπη. 

Η L'Oréal θα δωρίσει επίσης 1 εκατομμύριο ευρώ σε οργανώσεις, που βοηθούν τους μειονεκτούντες. Η εταιρεία θα προσφέρει "kit υγιεινής, που θα περιλαμβάνουν αφρόλουτρο, σαμπουάν, και υδροαλκοολικό τζελ για κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ