Ο Valentino αμφισβητεί τα πρότυπα ανδρικής ομορφιάς και δραπετεύει από τον συντηρητισμό που τον χαρακτηρίζει

Ό,τι πιο αναζωογονητικό είδαμε τελευταία.

Ο Valentino κατάφερε για μία ακόμα φορά να ταράξει τα νερά του κόσμου της ομορφιάς και να κερδίσει μία θέση στα headlines των μεγαλύτερων περιοδικών, χάρη στην ανδρική συλλογή του για το φθινόπωρο 2020, την οποία και παρουσίασε στην Men’s Fashion Week στο Παρίσι.

Ο σχεδιαστής Pierpaolo Piccioli πόνταρε στη χρήση γραφικών floral prints για τη νέα συλλογή του, μία λεπτομέρεια την οποία ενίσχυσε με τη διακόσμηση των μαλλιών των μοντέλων με λεπτεπίλεπτα άνθη κερασιάς. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια νέα, αναζωογονητική προσέγγιση στην ανδρική ομορφιά, η οποία ενίσχυσε τη νεανική και ενεργητική αίσθηση που απέπνεε το show.  

Ο Valentino αμφισβητεί τα πρότυπα ανδρικής ομορφιάς και δραπετεύει από τον συντηρητισμό που τον χαρακτηρίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διακριτική προσθήκη του floral στοιχείου στα μαλλιά αποδείχθηκε αναζωογονητικά απροσδόκητη για ένα ανδρικό fashion show, που τείνει να ποντάρει συνήθως στα περιποιημένα μαλλιά και την καθαρή επιδερμίδα. Ο Valentino συμμετέχει στο κίνημα ομορφιάς, το οποίο πολλοί αστέρες του Hollywood έχουν αγκαλιάσει στο κόκκινο χαλί τον τελευταίο καιρό. Πολλοί celebrities έχουν αμφισβητήσει τελευταία τα πρότυπα της ανδρικής ομορφιάς με τους Ansel Elgort και Ezra Miller να έχουν πειραματιστεί με έντονα μακιγιάζ, και τους μουσικούς  Lil Nas X και Harry Styles να έχουν δείξει την προτίμησή τους στα statement μανικιούρ.

Beauty Valentino

Ίσως οι stars του Hollywood εμπνευστούν από το πρόσφατο show του Valentino και επιχειρήσουν να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια της λεγόμενης Award Season, την οποία διανύουμε. Εάν η εκτέλεση γίνει με τον καλόγουστο τρόπο του Valentino, οι floral λεπτομέρειες στα μαλλιά είναι σίγουρο πως μπορούν να διασφαλίσουν μια θέση στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ