Το pop up κατάστημα της Glossier στο Λονδίνο θα παραμείνει τελικά ανοικτό για όλο το 2020

Παρά την αρχική ανακοίνωση πως θα κλείσει τον Φεβρουάριο.

Τον περασμένο Νοέμβριο, το αγαπημένο beauty brand των millennials, Glossier ανακοίνωσε πως πρόκειται να ανοίξει ένα pop up κατάστημα στο Λονδίνο. Όπως ήταν φυσικό, beauty addicts από όλη την Ευρώπη δεν δίστασαν να ταξιδέψουν μέχρι την πρωτεύουσα της Μ.Βρετανίας και το Covent Garden για επισκεφθούν το απόλυτα insta-worthy κατάστημα και να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα. Για την ακρίβεια, περισσότεροι από 100.000 λάτρεις του brand, επισκέφθηκαν το κατάστημα, κάνοντάς το το πιο δημοφιλές pop up στην ιστορία του.

Η τεράστια επιτυχία του, οδήγησε την Emily Weiss, το master mind πίσω από την Glossier, στην απόφαση να διατηρήσει ανοικτό το pop-up μέχρι το τέλος του χρόνου, και όχι μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί. 

Τώρα λοιπόν έχετε -μία ακόμα- δικαιολογία να επισκεφθείτε το Λονδίνο. Εάν προτιμάτε να ταξιδέψετε σε έναν πιο μακρινό προορισμό, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα επόμενα pop-up του brand θα είναι στην Atlanta και την Arizona τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα

Το pop up του Λονδίνου βρίσκεται στην οδό Floral Street, 13 στο Covent Garden και είναι ανοιχτό Δευτέρα-Σάββατο 10πμ-7μμ και Κυριακή 11πμ-6μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ