Ο ασφαλής τρόπος να αποκτήσετε αρμονικό και "σμιλευμένο" σώμα

Το EMSCULPT NEO® αποτελεί μια καινοτόμο λύση στη σμίλευση του σώματος, τη μυϊκή ενδυνάμωση, τη λιπόλυση και τη σύσφιξη του δέρματος σε μία ενιαία θεραπεία, αποκλειστικά από την BTL Aesthetics.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή και άσκηση θέλετε να βελτιώσετε με επιστημονικό, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο την εικόνα του σώματός σας, τότε έχετε βρει το σύμμαχο που αναζητάτε: Πρόκειται για μία επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη γλυπτική σώματος, το μηχάνημα EMSCULPT NEO, αποκλειστικά από τους εφευρέτες της μεθόδου, την εταιρία BTL Aesthetics, που δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευαστών αισθητικού εξοπλισμού παγκοσμίως, αποτελώντας πλέον έναν από τους ηγέτες του χώρου, με 30 χρόνια συνεχούς καινοτομίας.

Τι προσφέρει το EMSCULPT NEO®

Το EMSCULPT NEO αποτελεί μία νέα προσέγγιση στο χώρο της αισθητικής ιατρικής, καθώς εισάγει την επαναστατική 2 σε 1 τεχνολογία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που εστιάζει τόσο σε μύες όσο και στο λίπος. Με την κάθε συνεδρία να διαρκεί 30 λεπτά, το EMSCULPT NEO πραγματοποιεί 20.000 μυϊκές συσπάσεις στον ασθενή επιτυγχάνοντας:

- Μείωση του υποδόριου κοιλιακού λίπους κατά 30%

- Αύξηση της μυϊκής μάζας κατά 25%

- Μείωση πόντων της μέσης κατά 5.9 εκ.

- Μείωση του κοιλιακού διαχωρισμού κατά 19%

Ο σχεδιασμός και η δράση του EMSCULPT NEO® έχουν βασιστεί σε περισσότερες 30 ακαδημαϊκές αξιολογήσεις. Είναι το μοναδικό μηχάνημα σμίλευσης με κλινικές μελέτες, πιστοποιήσεις FDA και Medical CE, καθώς και εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο ασφαλής τρόπος να αποκτήσετε αρμονικό και "σμιλευμένο" σώμα

"Είναι κατάλληλο για μένα;"

Εάν γυμνάζεστε ήδη και θέλετε να δείτε πιο γρήγορα αποτελέσματα από την προσπάθειά σας, εάν χρειάζεται -σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή- να βελτιώσετε δραστικά το βάρος αλλά και τη στάση του σώματός σας, εάν επιθυμείτε άμεση σύσφιξη έπειτα από ξαφνική απώλεια βάρους, τότε το EMSCULPT NEO® είναι το ιδανικό "βοήθημα" για εσάς. Παράλληλα, προτείνεται σε επαγγελματίες αθλητές, σε μητέρες μετά τον τοκετό, σε ανθρώπους που θέλουν να επανέλθουν γρήγορα μετά από ένα χειρουργείο και, φυσικά, σε όσους δεν επιτρέπεται να γυμναστούν λόγω προβλημάτων υγείας.

Emsculpt

Πώς δρα

Αξιοποιώντας τη μόνη μη-επεμβατική τεχνολογία στον κόσμο, το EMSCULPT NEO® μπορεί να συμβάλει σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα σας, η οποία μάλιστα μπορεί να είναι μόνιμη εφόσον βάλετε στη ζωή σας καλές συνήθειες, όπως η ήπια φυσική δραστηριότητα.

Emsculpt

Με τους μικρούς εφαρμογείς περιγράμματος, το EMSCULPT NEO προσφέρει εξαιρετικά εξατομικευμένες θεραπείες για έως και 9 περιοχές του σώματος όπως τα χέρια, τα πόδια ή το εσωτερικό των μηρών. Μπορεί να προσφερθεί ως θεραπεία περιγράμματος μηρών 4D, αποτελώντας την πρώτη και μοναδική συσκευή που καταπολεμά το λίπος και χτίζει τους μύες και από τις 4 πλευρές.

Emsculpt

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα: btlaesthetics.gr

Ευχαριστούμε τη Σεμίνα Παπανικολάου, δερματολόγο-αφροδισιολόγο, εξειδικευμένη στην επεμβατική και αισθητική δερματολογία-laser (drseminapapanikolaou.com), κάτοχο του αυθεντικού μηχανήματος EMSCULPT NEO®.