Τα χρώματα στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε το φετινό φθινόπωρο

Γλυκά παστέλ και "καθαρά" λευκά συνοδεύουν τα πάντα δημοφιλή wine και jet black σε μία λίστα με τάσεις που σίγουρα θα σας κάνει να ανυπομονείτε για την ερχόμενη σεζόν.

Οι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια τυπικά καλούν για moody μπλε και σκουρόχρωμα nude χρώματα. Όχι όμως φέτος. Το φθινοπωρινό ψηφιδωτό των nail trends του 2020 μοιάζει να αντλεί έμπνευση από τα χρώματα του καλοκαιριού και να θέλει να επιμηκύνει την αίσθηση των διακοπών που τόσο λαχταρήσαμε φέτος. Γλυκά παστέλ και "καθαρά" λευκά συνοδεύουν τα πάντα δημοφιλή wine και jet black σε μία λίστα με τάσεις που σίγουρα θα σας κάνει να ανυπομονείτε για την ερχόμενη σεζόν. Ακολουθούν τα επικρατέστερα χρώματα στα νύχια για το φθινόπωρο 2020:

Optimistic Pastels

Καθώς είδαμε την άνοιξη να έρχεται και να χάνεται μπροστά στα μάτια μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, φέτος στόχος μας θα είναι να επιμηκύνουμε την αίσθηση του καλοκαιριού όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Έτσι το ερχόμενο φθινόπωρο καλεί για παστέλ χρώματα στα νύχια, που θυμίζουν τον καθαρό γαλανό ουρανό και τα ηλιόλουστα πρωινά, και μας γεμίζουν με αισθήματα αισιοδοξίας και χαράς.

Classic Wine

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο απρόσμενα και να είναι ορισμένα από τα fall nail trends, από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και η κλασική wine απόχρωση, που αναδεικνύεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς κάθε φθινόπωρο. Το fashion brand Rodarte έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης του στο κλασικό χειμερινό χρώμα, ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν τα σκουρόχρωμα wine χείλη των μοντέλων στο show του συνδυάστηκαν με ασορτί μανικιούρ.

Matte Jet Black

Beauty nails

Εξίσου αγαπητή επιλογή κάθε φθινόπωρο αποτελούν και τα μαύρα βερνίκια νυχιών. Φέτος κυριαρχεί το ματ φινίρισμα, ένα look το οποίο παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία το fashion label Alice & Olivia στο show του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Winter White

Beauty nails

Όποια και να είναι η απόχρωση της επιδερμίδας σας, το λευκό μανικιούρ σίγουρα την κολακεύει, αναδεικνύοντας παράλληλα το μαύρισμα που σας κληροδότησαν οι βόλτες κάτω από τον ήλιο. Τα φετινά shows των οίκων Laquan Smith και Vera Wang απέδειξαν περίτρανα ότι τα φωτεινά λευκά βερνίκια νυχιών μπορούν να αποτελέσουν την πλέον κομψή επιλογή ακόμα και για το μανικιούρ των πιο κρύων μηνών του χρόνου.

Sparkly Nude

Τα nudes δίνουν για μία ακόμα σεζόν το παρόν. Το φετινό φθινόπωρο δηλώνει την προτίμησή του στη sheer και shimmering εκδοχή τους, που χαρίζει ένα απλό αλλά ταυτόχρονα fun μανικιούρ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ