Η Victoria Beckham λάνσαρε το κραγιόν που οι θαυμαστές της περίμεναν εδώ και χρόνια

Η σειρά προϊόντων Victoria Beckham Beauty εμπλουτίζεται με τα Posh lipsticks με έμπνευση από τα iconic nude χείλη της ως Posh Spice.

Ηλιοκαμένη επιδερμίδα, smoky eyes και καλοσχηματισμένα nude χείλη: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του μακιγιάζ της Victoria Beckham, ήδη από την εποχή των Spice Girls. Παρά το γεγονός ότι αυτό αποτελεί το singature μακιγιάζ της, όπως δηλώνει η ίδια, πάντα δυσκολευόταν να βρει το ιδανικό για εκείνη nude κραγιόν. "Ολόκληρη τη ζωή μου έψαχνα για το τέλειο nude, αλλά συχνά τα κραγιόν που έβρισκα ήταν πολύ mauve ή πολύ καφέ", λέει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τώρα η Victoria Beckham αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της με το πιο πρόσφατο λανσάρισμα του brand της, Victoria Beckham Beauty, το οποίο δεν είναι άλλο από μια σειρά nude κραγιόν, που θυμίζει το iconic '90s lip look της. Το όνομά της; Posh, φυσικά.

Victoria Beckham Beauty

"Ήθελα να δημιουργήσω το τέλειο nude κραγιόν για όλους, ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας τους", λέει. Το κραγιόν διατίθεται σε 8 αποχρώσεις -Pixie, Girl, Spice, Fringe, Pout, Sway, Pose, Play και Pop-, όλες εξαιρετικά ενυδατικές, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο καρύδας, jojoba και αβοκάντο. 

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Beckham μίλησε στο βρετανικό Harper's Bazaar για τη beauty φιλοσοφία της και τις αναμνήσεις της από την εποχή της δόξας των Spice Girls: "Θυμάμαι τις Spice Girls και χαμογελάω τώρα- Είμαι πολύ περήφανη για όλα όσα πετύχαμε", λέει. "Στόχος μας ήταν να κάνουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό που είναι, να είναι χαρούμενοι με αυτό που είναι, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να γιορτάζονται για αυτό. Πιστεύαμε ότι δεν πείραζε να ήσουν λίγο διαφορετικός- γιατί να συμμορφώνεσαι, σωστά; Τώρα, θα ήθελα να το κάνω αυτό μέσα από την ομορφιά και τη μόδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ