Η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ του χειμώνα θα σας προβληματίσει

Το χρώμα κραγιόν που θα αντικαταστήσει φέτος το κόκκινο.

Ύστερα από αρκετές σεζόν που τα γυμνά ή έστω τα pink nude χείλη ήταν η μόνη λογική επιλογή για τη ζωή στο σπίτι εν μέσω καραντίνας, είναι πραγματικά αναζωογονητικό που στη λίστα των τάσεων στο μακιγιάζ για το χειμώνα 2021-22 συμπεριλαμβάνεται λίγο χρώμα -αν θεωρείται το μαύρο χρώμα βέβαια. 

Η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ για το χειμώνα 2021-22

Η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ του χειμώνα θα σας προβληματίσει

Μια "βόλτα" στα πιο πρόσφατα κόκκινα χαλιά και τα catwalks των μεγαλύτερων σχεδιαστών θα σας πείσει πως μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα 2021-22 είναι τα μαύρα χείλη, που αναδεικνύουν τον goth χαρακτήρα κάθε γυναίκας.

Ως μία από τις πιο ενθουσιώδεις υποστηρίκτριες της τάσης, η Rihanna, η οποία εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα blackberry look στα χείλη, είπε: "Λατρεύω το μαύρο κραγιόν. Πιστεύω πως είναι τολμηρό, είναι έντονο. Υπάρχει τρόπος να γίνει πολύ, πολύ όμορφο. Είναι ένα από εκείνα τα χρώματα που λίγοι άνθρωποι τολμούν, αλλά αν βρείτε τη σωστή ισορροπία στο μακιγιάζ, πιστεύω ότι το μαύρο μπορεί να είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα. Θα μπορούσε να είναι το νέο κόκκινο κραγιόν, αλήθεια".

μακιγιάζ χειμώνας 2021

Διαβάστε Επίσης

Πολλοί ακόμα celebrities έχουν φωτογραφηθεί με το τολμηρό αυτό lip look, αποδεικνύοντας πως το μαύρο μπορεί να είναι εξαιρετικά κολακευτικό όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στο μακιγιάζ. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η total black εμφάνιση της Anja Rubik στο κόκκινο χαλί του φετινού κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών

Πολύ σκουρόχρωμα -σχεδόν μαύρα- χείλη παρουσιάστηκαν και σε πολλά FW shows σε περασμένες εβδομάδες μόδας. Από αυτά σίγουρα ξεχωρίζουν τα lip looks στα shows των Max Mara, Bluemarine και Salvatore Ferragamo.

Try the Trend

Για να υιοθετήσετε την τάση, βάψτε τα χείλη σας με ένα μαύρο κραγιόν χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο για μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την εφαρμογή. Στη συνέχεια "καθαρίστε" περιμετρικά των χειλιών με ένα λεπτό πινέλο και λίγο concealer για ένα πιο defined αποτέλεσμα

Κρατήστε την επιδερμίδα σας ματ, τονίστε διακριτικά τα φρύδια σας με ένα μολύβι κοντά στο φυσικό τους χρώμα και τα μάτια σας με μια μαύρη μάσκαρα για να δημιουργήσετε ισορροπία στο μακιγιάζ. 

Bonus Tip

Αν το μαύρο κραγιόν σας φαίνεται υπερβολικά έντονο και goth για το στιλ σας, επιλέξτε ένα σκουρόχρωμο μπορντό ή δαμασκινί κραγιόν, που θα δείχνει πιο γλυκό στα χείλη σας, χαρίζοντάς σας παράλληλα ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης