Η χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel είναι μια ωδή στο iconic N°5

Η limited edition collection αντλεί έμπνευση από το θρυλικό άρωμα, που κλείνει φέτος τα 100 χρόνια του.

Για τη φετινή limited edition χριστουγεννιάτικη συλλογή του, το Chanel Makeup Creation Studio άντλησε έμπνευση από το θρυλικό N°5, το οποίο φέτος έκλεισε τα 100 χρόνια του. Οι χρυσοί τόνοι του αρώματος έχουν μεταμορφωθεί σε μια συλλογή μακιγιάζ-κομψοτέχνημα για το πρόσωπο και τα μάτια, ενώ τα χείλη και τα νύχια ντύνονται με ένα πέπλο στο χρώμα που συμβολίζει τη ζωή, το κόκκινο. 

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel είναι μια ωδή στο iconic N°5

Στην καρδιά της συλλογής βρίσκεται η παλέτα σκιών Les 4 Ombres, κάθε απόχρωση της οποία είναι στολισμένη με ένα N°5 μοτίβο, κάνοντάς την το απόλυτο αντικείμενο του πόθου για κάθε συλλέκτη. Το γιορτινό μακιγιάζ ματιών συμπληρώνουν δύο αποκλειστικές λαμπερές αποχρώσεις της υγρής σκιάς Ombre Première Laque Glitter. 

Στο μακιγιάζ του προσώπου πρωταγωνιστεί το Fluide Enlumineur, το οποίο γίνεται ένα με την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μια διακριτική λάμψη, η οποία μπορεί να ενισχυθεί με το Baume Essentiel στα "ψηλά" σημεία του προσώπου. Τα χείλη ντύνονται με το κραγιόν Rouge Allure N°5, το οποίο είναι διαθέσιμο σε πέντε άκρως γιορτινές αποχρώσεις, και κυκλοφορεί σε μία limited edition συσκευασία "στολισμένη" με το χρυσό αριθμό πέντε. Η τελική πινελιά δίνεται με το Le Vernis στην βαθιά κόκκινη απόχρωση Rouge Intemporel.

Chanel

Η γιορτινή συλλογή του οίκου Chanel περιλαμβάνει επίσης το εμβληματικό N°5 σε limited edition συσκευασία, το πρώτο advent calendar του οίκου με 27 προϊόντα ομορφιάς και collector's items, αλλά το μεγαλύτερο μπουκάλι Chanel N°5, που έχει φτιαχτεί ποτέ, με 2021ml αρώματος.

Chanel