Το χρώμα που θα επιλέγουν όλες οι beauty insiders για το μανικιούρ τους φέτος το φθινόπωρο

Η it τάση στα νύχια της σεζόν σύμφωνα με τα FW22-23 shows.

Πριν δύο περίπου χρόνια το γαλλικό μανικιούρ επανήλθε στο προσκήνιο σηματοδοτώντας την επιστροφή των '90s στη beauty σκηνή. Τώρα μία νέα τάση έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη και την Εβδομάδα Μόδας για να επιβεβαιώσει για μία ακόμα φορά το comeback τους. Ο λόγος για το καφέ, που από την πιο ανοιχτόχρωμη μπεζ, μέχρι την πιο rusty εκδοχή του, θα είναι το νέο it χρώμα νυχιών για το 2022, σύμφωνα με τους πιο δημοφιλείς σχεδιαστές. 

Το νέο it χρώμα νυχιών 2022 σύμφωνα με την NYFW  FW22-23

Brandon Maxwell

Διαβάστε Επίσης

Τα νύχια των μοντέλων στο show του οίκου ήταν βαμμένα με ένα σοκολατί καφέ. Στο δεξί δείκτη τους είχαν ζωγραφιστεί τα αρχικά "LL" σαν φόρος τιμής στη γιαγιά του σχεδιαστή, η οποία αν και συχνά τον ξεχνά καθώς πάσχει από Alzheimer, εξακολουθεί να είναι η μούσα του.

Ulla Johnson

χρώμα νυχιών 2022

Ένα "κρεμώδες" latte βερνίκι νυχιών επιλέχθηκε για το show του οίκου Ulla Johnson, ένα χρώμα που ταίριαζε απόλυτα με το πάντα φρέσκο και sleek look των μοντέλων. Τα νύχια ήταν κοντά και στρογγυλεμένα, συνθέτοντας ένα διαχρονικά κομψό μανικιούρ.

Jason Wu

Ένα παρόμοιο βερνίκι νυχιών επέλεξε και ο σχεδιαστής Jason Wu για τα μοντέλα του, έτσι ώστε τα άκρα τους να δείχνουν κομψά και περιποιημένα χωρίς να "κλέβουν" την προσοχή από τις δημιουργίες του.

Proenza Schouler

Στο show του οίκου Proenza Schouler, τα νύχια των μοντέλων είχαν βαφτεί με ένα "σκουριασμένο" καφέ, που φλέρταρε με το βουργουνδί. Τα νύχια ήταν κοντά, ενώ το nail look ολοκληρώθηκε με ένα glossy top coat.

Πώς να διαλέξετε το ιδανικό καφέ βερνίκι νυχιών για εσάς;

Το μυστικό κρύβεται στους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Αν έχει κίτρινους υποτόνους, επιλέξτε ένα κίτρινο-μπεζ βερνίκι. Αν πάλι έχει ροζ, αναζητήστε ένα κόκκινο-καφέ, που θα κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σας.

Διαβάστε Επίσης