Η ανοιξιάτικη τάση στο μακιγιάζ που εγκρίνουν όλες οι beauty insiders

Τα neon χρώματα επανέρχονται στο προσκήνιο.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το χρώμα έρχεται να ανανεώσει το καθημερινό μακιγιάζ με διακριτικά pops of colours στα μάτια και τα χείλη να δηλώνουν ηχηρά την έλευση της άνοιξης. Φέτος, η τάση ανεβάζει ντεσιμπέλ με τα έντονα neon χρώματα να γίνονται οι πρωταγωνιστές του ανοιξιάτικου μακιγιάζ. Η έμφαση δίνεται κυρίως στα μάτια με τα πολύχρωμα smokey eyes και τα graphic eyeliner looks να μετατρέπονται στο "fashion accessory" της σεζόν, όπως μαρτυρά το street style.

Η ανοιξιάτικη τάση στο μακιγιάζ που εγκρίνουν όλες οι beauty insiders

Προάγγελοι της τάσης ήταν φυσικά τα SS22 shows των εβδομάδων μόδας, που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τα μοντέλα του οίκου Prabal Gurung περπάτησαν στο catwalk, έχοντας δραματικά neon eye looks και σχεδόν "γυμνή" επιδερμίδα.

Την τάση των neon χρωμάτων στα μάτια υιοθέτησαν επίσης τα μοντέλα (και η Dua Lipa) στο show του οίκου Versace, με την Pat McGrath να δημιουργεί layered cat eyes σε έντονα χρώματα, όπως πράσινο και μπλε.

Αν τα τόσο έντονα eye looks σας τρομάζουν, τότε δοκιμάστε να ενσωματώσετε στο μακιγιάζ σας παστέλ χρώματα, όπως τα μοντέλα στο show του οίκου Paul & Joe. Εναλλακτικά, αν οι πειραματισμοί με το μακιγιάζ δεν είναι το forte σας, μπορείτε να χαρίστε μία ανοιξιάτικη διάθεση στο μακιγιάζ σας, αντικαθιστώντας το καθημερινό nude κραγιόν σας με ένα σε φούξια, ροδακινί ή ακόμα και φωτεινή κόκκινη απόχρωση.

Ακολουθούν μερικές από τις beauty insiders, που υιοθέτησαν την τάση για να πάρετε ιδέες για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας:

Hailey Bieber

Gigi Hadid

Leonie Hanne

Chiara Ferragni

Nati Vozza

Valentina Ferragni

Emili Sindlev

Marianne Theodorsen

Διαβάστε Επίσης