Frosty Eyes | H νοσταλγική τάση στο μακιγιάζ που επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο

Το makeup trend που υιοθετούν όλες οι fashionistas φέτος την άνοιξη.

Το μακιγιάζ αυτής της χρονιάς θα εξακολουθήσει να εμπνέεται και για τους επόμενους μήνες από τη δεκαετία του 1990, όπως μαρτυρά η νέα τάση που ανέδειξαν οι πρόσφατες εμφανίσεις των πιο διάσημων fashionistas. 

Η νοσταλγική τάση από τα '90s που επιστρέφει στη μόδα

Ύστερα από αρκετά χρόνια κυριαρχίας των θερμών αποχρώσεων στο μακιγιάζ των ματιών, οι ψυχροί τόνοι ήρθαν να πάρουν τη ρεβάνς, κερδίζοντας την προτίμηση των beauty insiders.

Ένα από τα μεγαλύτερα makeup trends των '90s, τα frosty eyes, δηλαδή τα looks με "παγωμένες" θαλασσί, λευκές και ασημί σκιές επιστρέφουν στο προσκήνιο, επιτρέποντάς σας να αναβιώσετε την ένδοξη εποχή των supermodels.

Get the look

Για να απολαύσετε τη μέγιστη απόδοση χρώματος και λάμψης, επιστρατεύστε ένα eyeshadow primer και προτιμήστε την εφαρμογή της σκιάς με ένα ελαφρώς νωπό πινέλο και με ταμποναριστές κινήσεις

Διαβάστε Επίσης

Με τους πειραματισμούς στο μακιγιάζ να αποτελούν must για τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι, είστε ελεύθερη να υιοθετήσετε την τάση με το δικό σας τρόπο. Οι περισσότερες fashionistas ωστόσο συμφωνούν πως η εφαρμογή μίας σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο και ο συνδυασμός της με αρκετές στρώσεις mascara, eyeliner και nude χείλη είναι η πλέον κομψή επιλογή.

Makeup Inspiration

Leonie Hanne, Gigi Hadid, Nicole Richie, Hailey Bieber: Αυτές είναι μόνο μερικές από τις trend setters που έχουν υιοθετήσει μέχρι στιγμής τα frosty eyes. Ακολουθούν τα looks τους για να πάρετε ιδέες πριν την επόμενη βραδινή έξοδό σας:

Leonie Hanne

Gigi Hadid


Nicole Richie

Hailey Bieber

Camila Cabello

Emili Sindle

Chiara Ferragni

Διαβάστε Επίσης