10 ιδέες για τα μανικιούρ του καλοκαιριού από τις πιο ενημερωμένες beauty insiders

Ιδιαίτερες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ και έντονα -σχεδόν neon- χρώματα αναδεικνύονται στους πρωταγωνιστές του μανικιούρ του καλοκαιριού

Βρισκόμαστε αισίως στα μέσα του Ιουνίου και με τον πρώτο μεγάλο καύσωνα της σεζόν να είναι προ των πυλών, είναι πλέον η ώρα να αφήσετε πίσω τα βαρετά neutral και τα moody βουργουνδί μανικιούρ για χάρη πιο αισιόδοξων και φωτεινών αποχρώσεων. Η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για τα μανικιούρ της σεζόν δεν είναι άλλη από τα Instagram προφίλ των πιο διάσημων beauty insiders, που έχουν ήδη ορίσει ποια θα είναι τα it χρώματα για τα νύχια φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Μεγάλοι πρωταγωνιστές του μανικιούρ του καλοκαιριού είναι το δίχως άλλο τα έντονα -σχεδόν neon- χρώματα με κυρίαρχα τα φωτεινά πορτοκαλί, τα κίτρινα και τα πράσινα. Οι πιο τολμηρές θα τα χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν μια λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών τους υιοθετώντας έτσι την τάση του colored french manicure, ενώ εκείνες που προτιμούν να μένουν στη "ζώνη ασφαλείας" τους θα καλύψουν με αυτά ολόκληρα τα νύχια.

Από τη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι δεν λείπουν φυσικά και οι πιο κλασικές επιλογές, όπως το κόκκινο, το milky nude, το λευκό και το blue black.

Τα it χρώματα για τα νύχια φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με τις beauty insiders

Orange Red

Colored French Manicure

White

Lilac

Blue Black

Lime Green

True Red

Yellow

Milky Nude

Coral

Διαβάστε Επίσης