Οι τάσεις στα νύχια της επόμενης σεζόν που μπορείτε να υιοθετήσετε από τώρα

Οι τάσεις που αναδείχθηκαν από τα shows της Haute Couture FW22-23 Week.

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής του φετινού Ιουλίου ήταν ίσως μία από τις πιο εντυπωσιακές των τελευταίων χρόνων, όχι μόνο λόγω των νέων συλλογών, αλλά κι των beauty looks, που παρουσιάστηκαν, τόσο on, όσο και off catwalk. Ακολουθούν οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2022-3 σύμφωνα με τους πιο διάσημους σχεδιαστές:

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2022-3

Nude

Nude

Το nude χρώμα στα νύχια είναι μία από τις πλέον κομψές επιλογές, που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα, όπως απέδειξε για μία ακόμα φορά ο οίκος Chanel.

Metallic French Tips

Metallic French Tips

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια τα τελευταία χρόνια. Για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-3 ο οίκος Fendi προτείνει μια νέα εκδοχή του, αντικαθιστώντας το λευκό χρώμα στην άκρη των νυχιών με ένα μεταλλικό ασημί.

Coral

Coral

Οι τάσεις δεν αναδεικνύονται μόνο on, αλλά και off catwalk. Αυτό ακριβώς συνέβη στο show του οίκου Chanel, όπου οι Marion Cotillard και Keira Knightley απέδειξαν την αθεράπευτη κομψότητα των κοραλί νυχιών.

Και οι δύο κράτησαν τα νύχια τους κοντά, ενώ επέλεξαν ένα glossy φινίρισμα για το μανικιούρ τους.

Electric Blue

Electric Blue

Αν αγαπάτε τα σκουρόχρωμα χρώματα, αλλά έχετε βαρεθεί τα κλασικά μαύρα και μπορντό του φθινοπώρου, τολμήστε ένα μανικιούρ σε μπλε electric απόχρωση, όπως αυτό που παρουσιάστηκε στο show του οίκου Giorgio Armani Privé.

Black Half Moon

Black Half Moon

Φέτος στη μόδα επανέρχονται τα half moon nails, ένα ιδιαίτερα κομψό μανικιούρ, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο τη δεκαετία του 1930. Ο οίκος Viktor & Rolf προτείνει μπεζ χρώμα για το μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού και μαύρο για όλο το υπόλοιπο.

Red

Red

Μία ακόμα διαχρονική επιλογή για το μανικιούρ είναι το κόκκινο -ένα χρώμα, που αναδεικνύει τόσο τα μακριά, όσο και τα κοντά νύχια, όπως απέδειξε ο οίκος Schiaparelli στο πιο πρόσφατο show του.