Η Bella Hadid έβαψε τα νύχια της στην ωραιότερη κόκκινη απόχρωση για το καλοκαίρι

Η απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδα και κάθε μήκος νυχιών.

Όσα χρόνια και να περάσουν, το κόκκινο μανικιούρ θα είναι πάντα μια κομψή επιλογή για κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως της ηλικίας και του στιλ της, αλλά και για κάθε εποχή του χρόνου. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να διαφοροποιήσετε το μανικιούρ σας είναι να αλλάζετε την απόχρωση του κόκκινου, που επιλέγετε ανάλογα με την εποχή. Αυτό ακριβώς έκανε και η Bella Hadid αυτήν την εβδομάδα, δίνοντας το δικό της ορισμό στα κόκκινα νύχια του 2022.

Κόκκινα νύχια 2022 | Η πρόταση της Bella Hadid

Διαβάστε Επίσης

Ανεβάζοντας μία σειρά από car ride selfies της, η Bella Hadid επέδειξε το μανικιούρ της. Το μοντέλο φαίνεται πως βρήκε την ιδανική απόχρωση του κόκκινου για την εποχή, η οποία είναι μακριά από τα βουργουνδί και τα μπορντό του φθινοπώρου και του χειμώνα, αλλά παράλληλα δεν θυμίζει σε τίποτα τα λιγότερο σοφιστικέ φωτεινά κόκκινα των προηγούμενων χρόνων.

Αντίθετα έχει την ιδανική in between κλασική κόκκινη απόχρωση, η οποία ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και σε κάθε μήκος νυχιών, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα outfits.

Παρά το εκκεντρικό street style της, το μοντέλο καταφεύγει συχνά σε κλασικά μανικιούρ με αγαπημένα της να είναι τα διαχρονικά κόκκινα, αλλά και τα γαλλικά μανικιούρ. Κοινός παρανομαστής όλων των nail looks της πάντως είναι το μακρύ μήκος και το φυσικό οβάλ σχήμα, που κάνει τα άκρα της να δείχνουν πιο αδύνατα και μακριά.

Διαβάστε Επίσης