Η Meghan Markle "έσπασε" ξανά το πρωτόκολλο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Η επιλογή που έκανε στο μακιγιάζ της σίγουρα θα συζητηθεί.

Το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ είπε η δούκισσα του Sussex, δίνοντας το παρών στην κηδεία της, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την στιγμή στο Wesminster Abbey. Αν και πολύ κομψή, η δούκισσα κατάφερε να "σπάσει" ξανά το πρωτόκολλο, προκαλώντας για μία ακόμα φορά την οργή των Βρετανών.

Η Meghan Markle "έσπασε" ξανά το πρωτόκολλο στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Διαβάστε Επίσης

Ντυμένη στα μαύρα, η Meghan Markle μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα voluminous braided bun, χαμηλά στη βάση του αυχένα της, όμοιο με εκείνο της Kate Middleton. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, έδωσε έμφαση στα μάτια της, υιοθετώντας πολύ έντονα μαύρα smokey eyes, παραβλέποντας για μία ακόμα φορά το πρωτόκολλο, που καλεί τις royals να φορούν φυσικό μακιγιάζ και να αποφεύγουν τα έντονα χρώματα. Το μακιγιάζ της ολοκληρώθηκε με ένα φυσικό, ροζ ρουζ στα μήλα και nude pink χείλη. 

Meghan Markle

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά από το θάνατο της βασίλισσας που η Meghan Markle "σπάει" το πρωτόκολλο. Η δημόσια εμφάνισή της πλάι στον πρίγκιπα Harry, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton στις 13 Σεπτεμβρίου καθυστέρησε κατά μία ώρα, καθώς δέχτηκε παρατήρηση από το Παλάτι για απρεπές ντύσιμο και χτένισμα κι αναγκάστηκε να αλλάξει. 

Meghan Markle

Μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry, η δούκισσα του Sussex πήγαινε διαρκώς κόντρα στο Παλάτι, επιλέγοντας επιμελώς ατημέλητους κότσους για τις επίσημες εμφανίσεις της, βάφοντας τα νύχια της μαύρα, αλλά και κάνοντας έντονο μακιγιάζ. Αν και πλέον έχει παραιτηθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα και δεν υποχρεούται να ακολουθεί το πρωτόκολλο στην καθημερινή της ζωή, εξακολουθεί να πρέπει να το σέβεται όταν παρίσταται σε εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας. 

Διαβάστε Επίσης