Το πιο περιζήτητο χρώμα νυχιών της σεζόν σύμφωνα με τους manicurists

Spoiler alert: Δεν έχει ούτε μεταλλικό, ούτε chrome φινίρισμα.

Αν έπρεπε να ανακηρύξουμε μία τάση στα νύχια ως την πλέον κορυφαία για τη φετινή χρονιά, αυτή θα ήταν σίγουρα τα λεγόμενα glazed doughnut nails, δηλαδή τα λαμπερά ροζ-λευκά νύχια με chrome φινίρισμα, που έκανε διάσημα η Hailey Bieber. Κι όμως σύμφωνα με την manicurist που κρύβεται πίσω από το δημοφιλές μανικιούρ, άλλο είναι το πιο περιζήτητο χρώμα νυχιών για το φθινόπωρο 2022.

Το πιο περιζήτητο χρώμα νυχιών για το φθινόπωρο 2022

Διαβάστε Επίσης

Όπως αποκάλυψε η celebrity manicurist Zola Ganzorigt, το πιο δημοφιλές χρώμα νυχιών στα nail salons αυτήν την στιγμή είναι το βαθύ μπορντό. Όλα δείχνουν ότι το πιο basic φθινοπωρινό χρώμα νυχιών εξακολουθεί να διατηρεί την κυριαρχία του στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν πλάι στο κυπαρίσσι, το μαύρο, το καφέ και το navy. Όχι άδικα. Πρόκειται για μια εξαιρετικά κομψή απόχρωση, που ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε πιο μακριά νύχια, ενώ κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις celebrities που έχουν δείξει τελευταία την προτίμησή τους στη βαθιά κόκκινη απόχρωση είναι η Jennifer Lopez, η Margott Robbie, η Hailey Bieber και η Kendall Jenner.

Για να κάνετε το μπορντό να δείχνει πιο σύγχρονο, δοκιμάστε ένα διαφορετικό φινίρισμα, όπως extra glossy ή chrome, πειραματιστείτε με διακριτικά nail art σχέδια ή υιοθετήστε ένα μπορντό γαλλικό μανικιούρ. 

Διαβάστε Επίσης