Η Kate Middleton υιοθέτησε το μακιγιάζ που σίγουρα θα δυσαρεστούσε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Μία από τις λίγες φορές που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν ακολούθησε κατά γράμμα τους κανόνες του πρωτοκόλλου.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Kate Middleton δεν αποκλείεται να την έφερνε σε ρήξη με τη βασίλισσα Ελισάβετ αν ήταν ακόμα εν ζωή, καθαρά και μόνο λόγω του μακιγιάζ της. 

Η Kate Middleton υιοθέτησε το μακιγιάζ που σίγουρα θα δυσαρεστούσε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Διαβάστε Επίσης

Το πριγκιπικό ζεύγος βρέθηκε στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης με αφορμή την τελετή απονομής των Earthshot Prize. Για την περίσταση, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, τηρώντας πιστά το φιλικό προς το περιβάλλον θέμα της βραδιάς αποφάσισε αντί να αγοράσει μια καινούρια τουαλέτα, να νοικιάσει ένα φόρεμα από τη βρετανική εταιρεία Hurr. Προωθώντας με την επιλογή της αυτή έναν πιο βιώσιμο τρόπο ντυσίματος, η Kate Middleton έδειχνε πραγματικά γοητευτική μέσα στην green off-the-shoulder δημιουργία του λονδρέζικου brand ρούχων Solace, την οποία συνδύασε με ένα εντυπωσιακό choker με σμαράγδια και διαμάντια από την συλλογή της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το μακιγιάζ της. Αν και από την αρχή της "καριέρας" της ως δούκισσα, η Kate Middleton ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες του πρωτοκόλλου, αυτή τη φορά φαίνεται πως αποφάσισε να παραστρατήσει ελαφρώς. 

Kate Middleton

Το πρωτόκολλο καλεί όλες τις royals να επιλέγουν φυσικά μακιγιάζ για τις εμφανίσεις τους και να αποφεύγουν τα έντονα κραγιόν και τις πολύχρωμες σκιές ματιών. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αν και έμεινε πιστή στη neutral παλέτα χρωμάτων, που αγαπά εδώ και χρόνια, επέλεξε να κάνει ένα ιδιαίτερα έντονο -για τα δεδομένα της τουλάχιστον- μακιγιάζ ματιών με αρκετή σκουρόχρωμη καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία, που χάριζε βάθος στο βλέμμα της και μια παχιά γραμμή μαύρου eyeliner. 

Kate Middleton

Το μακιγιάζ της ολοκληρώθηκε με ένα διακριτικό ρουζ στα μήλα και nude κραγιόν στα χείλη, ενώ η τελική πινελιά στο beauty look της δόθηκε με τους χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της.

Διαβάστε Επίσης