Το πιο κολακευτικό μακιγιάζ για μετά τα 50 σύμφωνα με την makeup artist της Sarah Jessica Parker

+ Τα προϊόντα περιποίησης που δεν πρέπει να λείπουν από το boudoir καμίας γυναίκας άνω των 50.

Ακόμα και 25 χρόνια μετά την πρεμιέρα του Sex and the City, η Sarah Jessica Parker εξακολουθεί να είναι όχι μόνο fashion, αλλά και beauty icon. Με την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μέσω του And Just Like That, η SJP αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Πίσω από τη σταθερά λαμπερή και νεανική επιδερμίδα της "κρύβεται" η αγαπημένη της makeup artist, Elaine Offers, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της για περισσότερα από δέκα χρόνια. Ιδού ποιο θεωρεί ότι είναι το ιδανικό μακιγιάζ μετά τα 50 για μια πιο νεανική εμφάνιση, που ακτινοβολεί υγεία:

Mακιγιάζ μετά τα 50 | Οι συμβουλές της makeup artist της Sarah Jessica Parker

Το πιο κολακευτικό μακιγιάζ για μετά τα 50 σύμφωνα με την makeup artist της Sarah Jessica Parker

Διαβάστε Επίσης

Αυτό που προτείνει η Offers σε κάθε γυναίκα άνω των 50 είναι η υιοθέτηση ενός φυσικού μακιγιάζ με λαμπερή βάση και η ένταση στα φρύδια και τα χείλη. "Πάντα επιλέγω ένα foundation που να ταιριάζει με την απόχρωση του λαιμού και του στέρνου για να δημιουργήσω ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα", εξηγεί. "Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, που έχουν πλούσιο όγκο, αλλά όχι μεγάλο μήκος, κάνουν θαύματα στο πόσο έντονο δείχνει το βλέμμα", προσθέτει.

Sarah Jessica Parker

Αν θέλετε ωστόσο η επιδερμίδα σας να αποκτήσει μια πραγματικά νεανική όψη, θα πρέπει πρώτα να εστιάσετε στην περιποίησή της. Η Offers προτείνει το σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας με ένα "αποτελεσματικό, αλλά απαλό κρεμώδες καθαριστικό" ή ένα νερό micellaire. Για το βράδυ προτείνει την εφαρμογή ενός ορού με ρετινόλη και μιας πλούσιας ενυδατικής κρέμας, που θα ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου. Για τη μέρα από την άλλη, προτείνει την εφαρμογή ενός ορού με βιταμίνη C και ενός αντηλιακού "είτε έχει ήλιο, είτε βρέχει".

"Έχοντας πελάτισσες κάθε ηλικίας, εκτιμώ ένα πιο ειλικρινές, φυσικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα και θεραπείες που βοηθούν στη διατήρηση της παραγωγής κολλαγόνου, που μειώνουν τα σπυράκια και τις ευρυαγγείες. Θεωρώ πως η καλή διατροφή, ο ύπνος, η διαχείριση του άγχους και το αντηλιακό βοηθούν κι αυτά πολύ", καταλήγει.

Διαβάστε Επίσης