Γαλλικό Μανικιούρ | Οι 5 εκδοχές που θα βλέπετε παντού φέτος

Από τις πιο μίνιμαλ μέχρι τις πιο extravagant.

Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το γαλλικό μανικιούρ καταφέρνει και "τρυπώνει" τα τελευταία χρόνια στις λίστες με τις τάσεις, επιβεβαιώνοντας διαρκώς τη διαχρονικότητά του. Φέτος επανασυστήνεται σε fun πολύχρωμες εκδοχές, "στολισμένο" με στρας, αλλά και σε μίνιμαλ παραλλαγές, ενώ αποδεικνύει πως ταιριάζει ακόμα και στα πιο κοντά νύχια. Ακολουθούν οι πιο κομψές ιδέες για νύχια 2023 με γαλλικό:

Νύχια 2023 γαλλικό | Τα στιλ που είναι στη μόδα τώρα

Colourful 

Το γαλλικό μανικιούρ με χρωματιστή άκρη, αντί για κλασική λευκή είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείτε να κάνετε φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτό υποστηρίζουν ο οίκος Alice + Olivia, ο οποίος συνόδευσε την SS23 συλλογή του με rainbow french manicures σε μακριά νύχια με squoval (square + oval) σχήμα.

Vanilla

Τα vanilla french nails θυμίζουν έντονα το american manicure, που μεσουρανούσε πέρυσι. Η διαφορά τους με το κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι ότι η άκρη των νυχιών βάφεται με ένα milky off-white βερνίκι αντί με ένα έντονο λευκό, κάτι που κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά σοφιστικέ κι "ακριβό".

Ειδικά συνδυασμένο με μακριά οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια, το εν λόγω μανικιούρ είναι πολύ κολακευτικό, αφού αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά. Την τάση έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές celebrities, ανάμεσά τους η Adele, η Lily Aldridge και η Jennifer Lopez.

Short 

Διαβάστε Επίσης

Οι σχεδιαστές το δήλωσαν ομόφωνα: δεν χρειάζεται να έχετε μακριά νύχια για να υιοθετήσετε ένα γαλλικό μανικιούρ. Τόσο ο οίκος Fendi, όσο και ο οίκος Brandon Maxwell συνόδευσαν τις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές συλλογές τους με γαλλικά μανικιούρ σε κοντά νύχια -με κλασική λευκή άκρη ο πρώτος και ρομαντική ροζ ο δεύτερος- αποδεικνύοντας πως η τάση φέτος είναι απόλυτα inclusive.

Blizzard 

Μία ακόμα πολύ κομψή επιλογή για φέτος είναι το blizzard french manicure, δηλαδή το ombré γαλλικό μανικιούρ, όπως αυτό που προτιμά τελευταία η Nicola Peltz Beckham.

Blinged

Τα στρας και τα λοιπά embellishment αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από τα FW και SS23 shows των μεγαλύτερων οίκων. Πολλοί nail artists λοιπόν έμπνευστηκαν από τα catwalk looks, δημιουργώντας ιδιαίτερα γαλλικά μανικιούρ διακοσμημένα με στρας και glitter.

Διαβάστε Επίσης