Τα καλύτερα bronzers για γυναίκες άνω των 50

Οι ιδανικές φόρμουλες και τα πιο κολακευτικά φινιρίσματα.

Αν και συνυφασμένο με τις νεότερες ηλικίες, το πολυχρηστικό bronzer δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας. Εκτός από το ότι τονίζει τα ζυγωματικά και το περίγραμμα, μπορεί να χαρίσει μια "ζεστασιά" στο πρόσωπο και ταυτόχρονα να κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πιο ηλιοκαμένη και νεανική. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σκιά στην κόγχη των ματιών για περισσότερο βάθος στο βλέμμα, αλλά και στα πλαϊνά της μύτης έτσι ώστε να φαίνεται πιο αδύνατη. 

Διαβάστε Επίσης

Μετά τα 50, η επιλογή του ιδανικού bronzer θα πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας πιο νεανικής όψης. Ιδού όσα πρέπει να προσέξετε σχετικά με τη φόρμουλα και το φινίρισμα του προϊόντος, που θα επιλέξετε, αλλά και το πώς θα το εφαρμόσετε σωστά:

Μακιγιάζ άνω των 50 | Το ιδανικό bronzer για ώριμες επιδερμίδες

Οι ιδανικές φόρμουλες

Αν και τα κλασικά compact bronzers είναι σίγουρα πολύ πρακτικά και εύκολα στη χρήση, μετά τα 50 τα υγρά ή κρεμώδη προϊόντα είναι πραγματικά πολύ κολακευτικά, καθώς χαρίζουν μια φυσική, ηλιοκαμένη λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ σε αντίθεση με τα κοινά bronzer σε μορφή πούδρας, δεν "κάθονται" ποτέ στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Το πιο κολακευτικό φινίρισμα

Τα bronzers με ματ φινίρισμα καλό είναι να αποφεύγονται καθώς τείνουν να κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο θαμπή και "κουρασμένη". Εξίσου απαγορευτικά είναι και τα bronzers με glitter. Προτιμήστε ελαφρώς ιριδίζοντα προϊόντα, που θα χαρίσουν μια νεανική λάμψη στο πρόσωπό σας.

Η σωστή εφαρμογή 

Μετά τα 50 αποφύγετε το contouring καθώς μπορεί να "αγριέψει" το πρόσωπό σας και να το κάνει να δείχνει καχεκτικό. Εφαρμόστε το bronzer με ένα μεγάλο πινέλο στα ζυγωματικά, το περίγραμμα και τη γραμμή των μαλλιών για ένα πιο φυσικό και κολακευτικό sunkissed αποτέλεσμα. 

Διαβάστε Επίσης