Celebrity inspired | Τα 5 πιο κομψά κουρέματα του φετινού χειμώνα

Από το pixie της Zoë Kravitz, μέχρι τα μακριά φιλαριστά μαλλιά της Penelope Cruz, αυτά είναι τα πιο κομψά κουρέματα για φέτος.

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να τολμήσει κανείς μια σπουδαία αλλαγή, από τον ερχομό της νέας δεκαετίας. Μερικές φορές οι πολλές μικρές αλλαγές είναι εκείνες που κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η υιοθέτηση ενός φρέσκου κουρέματος, που πάντα ανανεώνει εκτός από την εμφάνιση και τη διάθεση. Μπορεί το καρέ να εξακολουθεί να αποτελεί το Nο.1 κούρεμα για το χειμώνα του 2020, ωστόσο δεν είναι το μόνο που αξίζει να τολμήσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθούν 5 κομψά και θηλυκά κουρέματα που επέλεξαν διάσημοι celebrities του Hollywood, για να πάρετε ιδέες για το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο:

Μακρύ καρέ 2.0

Μία ματιά στο Instagram της Jennifer Lopez θα σας πείσει πως το μακρύ καρέ δεν είναι καθόλου δεσμευτικό, καθώς δεν είναι απαραίτητο να μεταφράζεται σε ανιαρά, επαναλαμβανόμενα χτενίσματα. Εδώ η JLo παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του lob, χάρη στον hairstylist της Chris Appleton, ο οποίος της χάρισε έντονες μπούκλες με πολύ όγκο, ένα ανεπιτήδευτα κομψό χτένισμα.

Shag


Τα φιλαριστά μαλλιά μετρίου μήκους με αφέλειες, γνωστά και ως shag, αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα των τελευταίων μηνών. Πρόκειται για ένα κούρεμα που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στα τέλη των 90s και στην αρχή της νέα χιλιετίας. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι εμπλουτισμένη με πολλά επίπεδα τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών και σταδιακά κατεβαίνουν μέχρι τους ώμους. Μία από τις τελευταίες stars που υιοθέτησε την τάση ήταν η Selena Gomez, η οποία φωτογραφήθηκε με το νέο της hair look στους δρόμους του Λονδίνου, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου.

Pixie

To κούρεμα που έκανε η Zoë Kravitz στο τέλος Νοεμβρίου 2019 αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν μια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά και για εκείνες που αναζητούν ένα low maintenance κούρεμα που δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling

Κοντό καρέ εμπνευσμένο από τα '20s

Τα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων μόδας και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί έχουν αναδείξει το καρέ στο απόλυτο κούρεμα των τελευταίων χρόνων. Η Kaia Gerber αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της τον περασμένο Δεκέμβριο, υιοθετώντας την τάση στην πιο τολμηρή εκδοχή του. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος των αφτιών και θυμίζει έντονα τη δεκαετία του 1920 και τα flapper girls.

Μακριά φιλαριστά μαλλιά

Πρόκειται για ένα κούρεμα που πλέον θεωρείται διαχρονικό. Το ελαφρύ φιλάρισμα κάνει πάντα τα μακριά μαλλιά να δείχνουν πιο ανάλαφρα και κομψά, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η Penelope Cruz, η οποία έχει κάνει το εν λόγω κούρεμα το σήμα κατατεθέν της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ