Hair Trends | Οι τάσεις στα μαλλιά που θα ορίσουν το 2021

Τα χρώματα μαλλιών, τα κουρέματα και τα χτενίσματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας με τον ερχομό της άνοιξης.

Παρακολουθώντας όλες τις εβδομάδες μόδας του Σεπτεμβρίου, πολύ πιθανό να έχετε ξεχάσει πως ο χειμώνας είναι μια ανάσα μακριά και να νιώθετε ήδη πως η άνοιξη πλησιάζει. Μπορεί ο καιρός να μην επιτρέπει ακόμα να φορέσουμε τα σύνολα που μάγεψαν τους virtual καλεσμένους των shows, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μας εμποδίσει να υιοθετήσουμε τις τάσεις μαλλιών 2021 που πρότειναν οι κορυφαίοι hairstylists. Ακολουθούν τα χρώματα μαλλιών, τα κουρέματα και τα χτενίσματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας με τον ερχομό της άνοιξης:

Natural Beauty

Όσον αφορά τα χρώματα στα μαλλιά, αν απέδειξαν κάτι τα shows των εβδομάδων μόδας είναι ότι θα κυριαρχήσουν οι φυσικές low-maintenance αποχρώσεις, που δεν θα απαιτούν συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

The Bob

Το καρέ θα εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουρέματα, με τη διαφορά ότι τη νέα χρονιά θα φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού και θα έχει έναν '90s cool χαρακτήρα

Curly

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ερχόμενη χρονιά, τα σγουρά μαλλιά θα αναδειχθούν με κοντά boxy κουρέματα με έντονο φιλάρισμα στο μπροστινό μέρος, που θα χαρίζει κίνηση και όγκο, ένα στιλ όμοιο με εκείνο που παρουσιάστηκε στο lookbook του fashion brand Rodarte.

Shine On

Κάθε χρονιά δίνεται και ολοένα μεγαλύτερη βαρύτητα στην υγεία των μαλλιών. Αυτός είναι ο λόγος που τα υγιή μαλλιά, που ακτινοβολούν λάμψη αναμένεται να είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις  για το 2021

Off Center

Ήδη από τις εβδομάδες μόδας του περασμένου Φεβρουαρίου είδαμε οι έντονες πλαϊνές χωρίστρες να εκτοπίζουν εκείνες στη μέση, που για τόσα χρόνια αποθέωνε ο κόσμο της μόδας. Η τάση επιβεβαιώθηκε και από τις εβδομάδες μόδας του Σεπτεμβρίου με πολλά fashion brands, όπως τα Adeam, Versace και Giorgio Armani να αποθεώνουν την χωρίστρα στο πλάι.

Bangs

Οι αφέλειες ήταν κοινό χαρακτηριστικό των beauty looks σε πολλά shows στις εβδομάδες μόδας του Σεπτεμβρίου. Τα μοντέλα του οίκου Prada περπάτησαν στο catwalk με υπερβολικά μακριές αφέλειες και curtain bangs, που έφταναν μέχρι το ύψος των ματιών, ή ακόμα και κάτω από τα ζυγωματικά, ενώ στο show του οίκου Valentino τα μοντέλα περπάτησαν τόσο με full όσο και με micro αφέλειες, μια τάση που είδαμε και στα shows του Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ