Πριγκίπισσα Diana | Η λεπτομέρεια στα μαλλιά της που ελάχιστοι έχουν παρατηρήσει

Το μυστικό που αποκάλυψε ο προσωπικός της κομμωτής.

Το ζεστό χαμόγελο, ο προσιτός της χαρακτήρας, το μπλε eyeliner και ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορούσε τη μία μέρα να φορά biker shorts και oversized φούτερ και την άλλη πανάκριβες τουαλέτες και μαργαριταρένια κολιέ δεν ήταν οι μόνοι λόγοι για τους οποίους ξεχώριζε η πριγκίπισσα Diana. Ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά της γνωρίσματα ήταν η voluminous, ξανθιά κουπ της, την οποία όλες οι γυναίκες της εποχής ήθελαν να αντιγράψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε αλλαγή στα μαλλιά της "πριγκίπισσας του λαού" γινόταν πρωτοσέλιδο και παρόλο που η Lady D χαιρόταν με την αγάπη του κόσμου, είχε κουραστεί με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την ίδια περιστρέφονταν γύρω από την εμφάνισή της και όχι τη δράση της. Έτσι πήρε μια μεγάλη απόφαση, που μείωσε δραστικά των όγκων των δημοσιευμάτων που αφορούσαν την εμφάνισή της.

Το κόλπο με το οποίο έστρεφε την προσοχή μακριά από την εμφάνισή της 

Την φρενίτιδα που επικρατούσε γύρω από τις αλλαγές στα μαλλιά της, επιβεβαίωσε και ο προσωπικός της κομμωτής, Richard Dalton, μιλώντας στο περιοδικό Town & Country. Έτσι όταν θέλησε να τα κόψει λίγο πιο κοντά για ένα ταξίδι της στην Αφρική, οι δυο τους κατέληξαν στο μόνο τρόπο με τον οποίο αυτό θα μπορούσε να συμβεί χωρίς να τραβήξει την προσοχή του κόσμου: να τα κόβει σταδιακά, κρυφά, ελάχιστους πόντους κάθε φορά, ώστε η αλλαγή να μην γίνεται εύκολα αντιληπτή.

"Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έπρεπε να τα κόβω ελάχιστα κάθε φορά, σε διάστημα μερικών εβδομάδων", αποκαλύπτει ο Dalton. Το εγχείρημα τελικά όντως πέτυχε με την Diana να εμφανίζεται στην Αφρική με διαφορετικό κούρεμα, χωρίς όμως να γίνεται πρωτοσέλιδο. 

Like Mother in Law, Like Daughter in Law

Εξίσου μεγάλη δημοσιότητα παίρνει και κάθε αλλαγή στα μαλλιά της Kate Middleton. Οι royal fans βάζουν στο μικροσκόπιο κάθε εμφάνισή της, με αποτέλεσμα η δούκισσα του Cambridge να ακολουθεί μια αντίστοιχη τακτική με εκείνη της Diana για να αποφεύγει τα συχνά δημοσιεύματα που αφορούν την εμφάνισή της. Τις περισσότερες φορές που θέλει να ανανεώσει το hair look της, κάνει λοιπόν πολύ διακριτικές αλλαγές τόσο στο χρώμα, όσο και στο μήκος, με αποτέλεσμα συχνά να περνούν απαρατήρητες και οι θαυμαστές της να επικεντρώνονται στο έργο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ