Competing Tones | Ο πιο φρέσκος τρόπος να ανανεώσετε τα μαλλιά σας φέτος το καλοκαίρι

Η νέα τάση που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι μέρες που όλες οι ελπίδες για ανανέωση του χρώματος των μαλλιών σας κρέμονταν από τις διαθέσιμες αποχρώσεις box dye έχουν παρέλθει. Με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις να έχουν γίνει ελαφρώς πιο ανεκτοί και τα κομμωτήρια να έχουν ανοίξει ορθάνοιχτα τις πόρτες τους, οι επιλογές σας είναι και πάλι τόσο πολλές, που ίσως να μην ξέρετε τι να επιλέξετε. Μία από τις τάσεις στη λίστα με τα κορυφαία καλοκαιρινά χρώματα μαλλιών για φέτος είναι τα competing tones, μια νέα τεχνική για ανταύγειες, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φετινές τάσεις στα μαλλιά καλούν για δραματικές αλλαγές που φέρνουν αέρα ανανέωσης μετά τα επαναλαμβανόμενα lockdowns: Μπορείτε να γίνετε ginger ακολουθώντας το The Queen's Gambit craze, ή να τολμήσετε το money piece trend με τις ανοιχτόχρωμες τούφες μαλλιών που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Αν ωστόσο σκέφτεστε να ακολουθήσετε την πεπατημένη των ανταυγειών, θα σας συμβουλεύαμε να τολμήσετε την τάση των competing tones, έτσι ώστε να δοκιμάσετε κάτι νέο που δεν θα σας βγάλει όμως από "τα νερά σας".

Σύμφωνα με τον celebrity colorist, Guy Tang, η συγκεκριμένη τάση παντρεύει τις κλασικές ανταύγειες με το ombré effect. "Διαλέξτε δύο αντίθετους χρωματικούς τόνους στο ίδιο επίπεδο, και έπειτα 'λιώστε' τον έναν μέσα στον άλλον από τις ρίζες μέχρι τις άκρες". Αν και σαν τεχνική θυμίζει το ombré, η διαφορά τους είναι πως αντί το gradient effect να πηγαίνει από σκουρόχρωμο σε ανοιχτόχρωμο, "λιώνει" τους δύο αντιθετικούς τόνους τον έναν μέσα στον άλλο. Σύμφωνα με τον Tang, η τάση είναι ιδανική για άτομα με ουδέτερο υπότονο στην επιδερμίδα τους, που τους ταιριάζει ο συνδυασμός ψυχρών και θερμών αποχρώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ