Το ανεπιτήδευτα κομψό χρώμα μαλλιών που λατρεύουν αυτήν τη στιγμή οι celebrities

Η Hailey Bieber, η Jennifer Lopez και η Chloë Sevigny έχουν εμπιστευτεί τη συγκεκριμένη απόχρωση για να ανανεώσουν το hair look τους. Εσείς;

Ύστερα από μήνες γεμάτους με σκόρπια ραντεβού στο κομμωτήριο και DIY hair projects, είναι επιτέλους η κατάλληλη ευκαιρία να υιοθετήσετε το χρώμα μαλλιών που ονειρευόσασταν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αν τα ξανθά μαλλιά είναι μέσα στα σχέδιά σας για το 2021, τότε η απόχρωση honey wheat blonde είναι αυτή που αξίζει να υιοθετήσετε. 

Ξανθά μαλλιά 2021 | Η δυναμική του honey wheat blonde

Πρόκειται για την ιδανική απόχρωση για την επιστροφή σας στο κομμωτήριο, αφού είναι αρκετά φυσική, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να ανανεώσει την εμφάνισή σας όσο και μια πλατινέ απόχρωση.

Η beige blonde απόχρωση μιμείται τα χρώματα ενός λιβαδιού με στάχυα εν μέσω μιας ζεστής καλοκαιρινής μέρας, τότε που ο ήλιος τα χαϊδεύει γλυκά κάνοντάς τα λαμπυρίζουν. Στην ουσία πρόκειται για μία μελί βουτυρένια ξανθιά απόχρωση, η οποία συνδυάζεται με μπεζ-γκρι balayage. Το αποτέλεσμα δείχνει ακριβό και ταυτόχρονα ανεπιτήδευτα κομψό και φυσικό.

Διαβάστε Επίσης

Ακολουθώντας το pattern των υπόλοιπων hair trends για αυτήν τη χρονιά, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι εξαιρετικά low maintenance, που σημαίνει ότι δεν απαιτεί συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο για touch ups και έτσι μπορείτε να είστε σίγουρη ότι θα δείχνει το ίδιο chic ακόμα και μετά την επιστροφή σας από τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί.

Οι celebrities του Hollywood που την έχουν αγαπήσει είναι ήδη πολλοί. Ανάμεσά τους συναντάμε την Hailey Bieber, η οποία τη συνδύασε με μια φρέσκια εκδοχή του The Rachel haircut, την Jennifer Lawrence, την Jennifer Lopez, την Chloë Sevigny και την Hilary Duff.

Hailey Bieber

Jennifer Lawrence

ξανθά μαλλιά 2021

Jennifer Lopez

Chloë Sevigny

Hilary Duff

Διαβάστε Επίσης