5 τρόποι να καλύψετε τα πρώτα λευκά χωρίς βαφή

Μπορείτε να ανακτήσετε τη χαμένη αυτοπεποίθησή σας ακόμα και χωρίς να καταφύγετε στις βαφές.

Το πώς αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα την εμφάνιση των σημαδιών του χρόνου στα μαλλιά της είναι αποκλειστικά δική της υπόθεση. Αν πιστεύετε ότι η κάλυψή τους είναι η κίνηση ματ που θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή σας, τότε αυτή είναι η ιδανική για εσάς. Είτε αποφεύγετε τις βαφές καθώς προτιμάτε να έχετε μια πιο clean προσέγγιση στην ομορφιά, είτε ψάχνετε πώς μπορείτε να κάνετε γρήγορα touch ups στο χρώμα των μαλλιών σας χωρίς απαραίτητα να επισκεφθείτε το κομμωτήριο, οι παρακάτω τρόποι κάλυψης των λευκών μαλλιών χωρίς βαφή θα σας φανούν σίγουρα εξαιρετικά χρήσιμοι:

Οι 5 καλύτεροι τρόποι κάλυψης λευκών μαλλιών χωρίς βαφή

Μάσκαρα κάλυψης λευκών

5 τρόποι να καλύψετε τα πρώτα λευκά χωρίς βαφή
Magic Retouch Precision Mascara, L’Oréal Paris 

Χρησιμοποιώντας μια ειδική μάσκαρα μαλλιών στο χρώμα που επιθυμείτε μπορείτε να καλύψετε πολύ εύκολα και εξαιρετικά γρήγορα τα πρώτα λευκά κοντά στις ρίζες για μια πιο νεανική εμφάνιση.

Μάσκα μαλλιών με χρώμα

product
1. Colouring Masks, TRESemmé 2. Color Fresh Masks, Wella Professionals 

Διαβάστε Επίσης

Για να ζωντανέψετε το χρώμα των μαλλιών σας ή ακόμα και να καμουφλάρετε τα πρώτα λευκά, μπορείτε να εμπλουτίσετε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σας με μία μάσκα μαλλιών με χρώμα. Εκτός από το ότι ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο λαμπερά και υγιή, φρεσκάρουν το χρώμα, χαρίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.

Σπρέι για κάλυψη των λευκών ριζών

product
1. Magic Retouch Spray, L’Oréal Paris 2. Root Touch Up 3 Spray, Koleston Wella 

Σωτήρια προϊόντα για κάθε γυναίκα μετά τα 50 είναι και τα ειδικά σπρέι με χρώμα, τα οποία ψεκάζονται απευθείας στις ρίζες και καμουφλάρουν τα λευκά μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο. 

Ανταύγειες

Αν δεν θέλετε να βάψετε όλο το μήκος των μαλλιών σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε ανταύγειες, οι οποίες μπορούν να ξεκινούν μερικούς πόντους κάτω από τις ρίζες και στρατηγικά τοποθετημένες, μπορούν με μεγάλη επιτυχία και φυσικότητα να καλύψουν τις λευκές τρίχες.

Grey-Blending

κάλυψη λευκών μαλλιών χωρίς βαφή

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε την τεχνική grey-blending, η οποία καλεί για ανταύγειες διάσπαρτες σε όλο το μήκος των μαλλιών, balayage ή ακόμα και foilyage σε ξανθές συνήθως αποχρώσεις, που κολακεύουν το φυσικό γκριζάρισμα των μαλλιών, αντί να το καλύπτουν πλήρως.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως αν η αποστροφή σας στις βαφές πηγάζει από την ανησυχία σας για τα χημικά συστατικά που περιέχουν, τότε μπορείτε να αναζητήσετε πιο φυσικές βαφές χωρίς αμμωνία, που έχουν ένα clean beauty προφίλ.

Διαβάστε Επίσης