Balayage Bob | Ο πιο κομψός τρόπος να ανανεώσετε το καρέ κούρεμά σας hollywood style

Αλά Kaia Gerber και Alexa Chung.

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν, το μπαλαγιάζ όμως πάντα μένει. Ξανθές, καστανές, χάλκινες ή ginger, σε ίσια, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά, οι διακριτικές φυσικές ανταύγειες του ταιριάζουν εξαιρετικά στα κοντού μήκους μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα. Από την Jenna Dewan Tatum και την Rose Byrne μέχρι την Alexa Chung και την Emilia Clarke, πολλές είναι οι celebrities που έχουν επιλέξει να υιοθετήσουν την all time favourite τάση, προσαρμόζοντάς την πάντα στο στιλ τους αλλά και την απόχρωση της βάσης τους, δημιουργώντας την πιο όμορφη φθινοπωρινή παλέτα. Ακολουθούν όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για το μπαλαγιάζ σε καρέ μαλλιά, καθώς και μερικές celebrity-approved ιδέες για να υιοθετήσετε την τάση:

Τι είναι το μπαλαγιάζ;

Διαβάστε Επίσης

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Το όνομά του έχει γαλλική ρίζα, και πιο συγκεκριμένα από τη λέξη balayer, που σημαίνει "σκουπίζω". Πρόκειται για ένα ξάνοιγμα στο χρώμα των μαλλιών με ήπιες και φωτεινές ανταύγειες, οι οποίες "τοποθετούνται" διάσπαρτα για μια φυσική και υγιής εμφάνιση. Η βαφή εφαρμόζεται με ελεύθερες κινήσεις επιφανειακά στις τρίχες των μαλλιών χωρίς να ξεκινάει ακριβώς από την κορυφή του κεφαλιού, αλλά να φτάνει σίγουρα μέχρι τις άκρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα natural sunkissed look, που μιμείται σε μεγάλο βαθμό τα ηλιολουσμένα μαλλιά του καλοκαιριού και ενισχύει την ομορφιά του φυσικού σας χρώματος.

Μπαλαγιάζ σε καρέ | Τι πρέπει να προσέξετε

Το μπαλαγιάζ μπορεί να ταιριάζει εξαιρετικά σε καρέ μαλλιά, ωστόσο χρειάζεται λίγο μήκος για να αναδειχθεί. Αν το καρέ σας είναι '20s inspired καλό θα ήταν να το αποφύγετε και να περιμένετε να φτάσει μέχρι το ύψος του πηγουνιού ή ακόμα και πάνω από τους ώμους.

Μπαλαγιάζ σε καρέ | Γιατί να το επιλέξετε

Διαβάστε Επίσης

Το μπαλαγιάζ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς φωτίζει το πρόσωπο, κάνοντάς το να δείχνει πιο νεανικό. Μπορεί να επιτευχθεί σε κάθε τύπο μαλλιών, ανεξαρτήτως χρώματος, ενώ πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι καθώς το αποτέλεσμα δείχνει τόσο φυσικό, δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά όσο η βαφή σε όλο το μήκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα μεγάλα ατού του είναι ότι δεν απαιτεί συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο για touch ups, αλλά και το ότι όσο πιο messy είναι τα μαλλιά, τόσο πιο ανεπιτήδευτα κομψό δείχνει.

Hair Inspiration

Ιδού μερικές φωτογραφίες celebrities του Hollywood, που φώτισαν το καρέ τους με μπαλαγιάζ για να πάρετε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο:

Natural Brown

Natural Brown

Golden Ginger

Golden Ginger

Auburn

Auburn

Platinum Blonde

Platinum Blonde

Caramel Brown

Caramel Brown

Red Brown

Red Brown

Golden Blonde

Golden Blonde

Ash Blonde

Ash Blonde

Toffee

Toffee

Honey

Honey