Η Sienna Miller μόλις μετέτρεψε το lob στο πιο cool κούρεμα της σεζόν

Το ανεπιτήδευτο sexiness που αποπνέει θα σας πείσει να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά.

Η Sienna Miller είναι μία από τις OG trendsetters της περασμένης 20ετίας, δημιουργώντας νέες τάσεις της μόδας και της ομορφιάς ήδη από το 2003, με τα outfits της με τα αγαπημένες της Chloé Susanna Boots να θεωρούνται ακόμα και σήμερα iconic.

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί το boho στιλ της να έχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, ωστόσο μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να ξεχωρίζει για την "χαλαρή" προσέγγιση του glamour, που τη χαρακτηρίζει. Τρανό παράδειγμα, η νέα, μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία αποκαλύφθηκε κατά την εμφάνισή της στο Love Parade show του οίκου Gucci. 

Η Miller απαρνήθηκε τη μακριά φιλαριστή κουπ της, που ήταν ένα από στοιχεία-κλειδιά της bohemian εμφάνισής της εδώ και δύο δεκαετίες, για χάρη ενός statement lob. 

Παρά τη νεόφερτη τάση των XXL hair, το μακρύ καρέ επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία και σχεδόν σε καθημερινή βάση την κυριαρχία του μεταξύ των hair trends, όπως συνέβη άλλωστε και σε αυτήν την περίπτωση. Η Miller έδωσε το δικό της χαρακτήρα στην τάση, προσθέτοντας shaggy layers και μακριές wispy αφέλειες στο δημοφιλές κούρεμα. 

Sienna Miller

Ποζάροντας με το νέο hair look της και φορώντας ένα oversized blazer με κρύσταλλα και Gucci logo tights, η Sienna Miller είναι το απόλυτο rock'n'roll idol, που σίγουρα θα σας πείσει να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας φέτος. 

Διαβάστε Επίσης