Broom Bob | Αυτό είναι το καρέ που υιοθετούν τώρα τα fashion girls

Η πιο stylish αλλαγή που μπορείτε να κάνετε αυτήν την στιγμή στα μαλλιά σας.

Το καρέ ήταν, είναι και θα είναι το πιο κομψό κούρεμα. Αν έχετε ενστερνιστεί την παραπάνω άποψη και αγαπάτε ήδη τα κοντά μαλλιά, είναι πολύ εύκολο να νιώσετε πως δεν έχετε πολλές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τα κουρέματα. Λάθος. Τα fashion girls έρχονται για μία ακόμα φορά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και στο hairstyling, αναδεικνύοντας το blunt κοντό καρέ στο it κούρεμα της σεζόν.

Το νέο it καρέ δεν είναι άλλο από το broom bob, δηλαδή εκείνο που φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού κι έχει αυστηρό χαρακτήρα. Δεν έχει καθόλου φιλάρισμα, ωστόσο σε αντίθεση με το κλασικό one-length bob έχει κίνηση. Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, αλλά και σε κάθε ηλικία, γεγονός που το κάνει την εύκολη αλλά πάντα stylish επιλογή για όταν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας χωρίς πολλά ρίσκα, αλλά με σίγουρη επιτυχία.

Για το styling του broom bob αποφύγετε την πρέσα ισιώματος και προτιμήστε να ισιώσετε τα μαλλιά σας με μία φλατ βούρτσα και το σεσουάρ, αφού εφαρμόσετε πρώτα λίγο αφρό για όγκο, που θα χαρίσει στα μαλλιά σας υφή και πιο πυκνό αποτέλεσμα.

Πηγή: Missbloom.gr