Η βασίλισσα Letizia επιβεβαιώνει πως αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά τώρα

Η τάση που λάτρεψε το Hollywood, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να απασχολεί και τους κύκλους των royals.

H Andie MacDowell, η Cynthia Nixon και η Sarah Jessica Parker είναι μόνο μερικές από τις ζωντανές αποδείξεις ότι πλέον τα φυσικά γκρίζα μαλλιά όχι απλά θεωρούνται αποδεκτά, αλλά αποτελούν σύμβολο της ώριμης κομψότητας. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το grey hair movement συνέχισε την κυριαρχία του στην post-lockdown εποχή, ακόμα και αφού άνοιξαν τα κομμωτήρια, επιβεβαιώνοντας πως το au naturel look είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά για φέτος. 

Η βασίλισσα Letizia επιβεβαιώνει πως αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά τώρα

Διαβάστε Επίσης

Στη λίστα με τις διάσημες κυρίες που έδωσαν την "έγκρισή" τους στην τάση προστέθηκε τώρα και η βασίλισσα Letizia, η οποία φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στην Στοκχόλμη με ασημένιες "ανταύγειες" να μπλέκονται στα σκουρόχρωμα καστανά μαλλιά της. Αν σκέφτεστε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της και να αγκαλιάσετε την ηλικία σας και τις απόλυτα φυσιολογικές αλλαγές που επιφέρει το πέρασμα του χρόνου στην εμφάνισή σας, ο παρακάτω οδηγός για το πώς να αφήσετε τα μαλλιά σας άσπρα, θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμος:

Πώς να αφήσω τα μαλλιά μου άσπρα; 

πώς να αφήσω τα μαλλιά μου άσπρα

1.  Αντί να αφήσετε τις ρίζες σας να "κατέβουν" προκειμένου να φανερώσουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, το οποίο θα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη βαφή, ζητήστε από τον κομμωτή σας να βάψει τα μαλλιά σας σε μία γκρίζα ή λευκή απόχρωση κοντά στη φυσική σας, έτσι ώστε καθώς "κατεβαίνουν" οι ρίζες, να γίνεται σωστό blending με τα μήκη.

2. Για να πετύχετε ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, υιοθετήστε την τεχνική grey blending. Σε αυτή ο colorist αξιοποιεί διαφορετικές τεχνικές, όπως ανταύγειες διάσπαρτες σε όλο το μήκος των μαλλιών, balayage ή ακόμα και foilyage σε ξανθές συνήθως αποχρώσεις, οι οποίες βοηθούν να γίνει αναίμακτη η μετάβαση στα άσπρα μαλλιά. Η συγκεκριμένη τεχνική έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από πολλές stars του Hollywood, ανάμεσά τους η Helen Mirren και η Meryl Streep.

3. Όπως συμβαίνει και με τα πλατινέ μαλλιά, έτσι και τα γκρίζα και τα λευκά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Προκειμένου να εξουδετερώνονται οι κίτρινοι τόνοι, εμπλουτίστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας με μοβ σαμπουάν και conditioners και φυσικά μην αμελείτε την καλή ενυδάτωση τους.

Διαβάστε Επίσης