Η Jennifer Aniston ποζάρει για πρώτη φορά με τα φυσικά μαλλιά της

Οι συμβουλές που θα της δίναμε για να αντιμετωπίσει το φριζάρισμα λόγω υγρασίας.

Η Jennifer Aniston είναι ο ορισμός του hair icon. Από το big break της στη μικρή οθόνη, στα Φιλαράκια, με το φιλαριστό shag της, που έμεινε στην ιστορία σαν το "The Rachel", μέχρι σήμερα, στο The Morning Show, με τα ολόισια ξανθά μαλλιά της, παραμένει η απόλυτη πηγή hair inspiration.

Natural Beauty

Διαβάστε Επίσης

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, η ηθοποιός πόζαρε για πρώτη φορά με τα φυσικά της μαλλιά, αποδεικνύοντας πως ακόμα κι εκείνη περνά bad hair days. Για το φριζάρισμα κατηγόρησε την υπερβολική υγρασία της Χαβάης στο σετ του sequel της ταινίας Murder Mystery με τον Adam Sander, ενώ άφησε να εννοηθεί πως "σωτήρας" των μαλλιών της για μια ακόμα φορά θα είναι τα προϊόντα του νεοσύστατου haircare brand της, Lolavie. 

Frizz No More

Αν έπρεπε να δώσουμε μία συμβουλή στην Aniston για την καταπολέμηση του φριζαρίσματος, αυτή θα ήταν να επενδύσει στην ενυδάτωση των μαλλιών της, εμπλουτίζοντας το οπλοστάσιο της ομορφιάς της με ενυδατικά σαμπουάν, conditioners και μάσκες

Λίγο πριν βγει από το ντους, καλό θα ήταν να περάσει τα μαλλιά της με κρύο νερό, το οποίο θα βοηθήσει τα λέπια της τρίχας να κλείσουν και έτσι τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά και χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

Συμπληρωματικά, θα προτείναμε την αντικατάσταση της βούρτσας με μία χτένα για το ξεμπέρδεμα των μαλλιών, αλλά και την αγορά ενός σύγχρονου σεσουάρ με τεχνολογία ιονισμού, που θα συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του στατικού ηλεκτρισμού. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να στεγνώσει τα μαλλιά της με ένα βαμβακερό T-shirt , αφήνοντας την κοινή πετσέτα για το σώμα της.

Τέλος, must για τη μείωση του φριζαρίσματος θεωρείται η αντικατάσταση των hair elastics με μεταξωτά scrunchies, αλλά και της κοινής βαμβακερής μαξιλαροθήκης με μία μεταξωτή, η οποία δεν προκαλεί σπάσιμο της τρίχας.

Διαβάστε Επίσης