Η Karlie Kloss έβαψε τα μαλλιά της στο it χρώμα του 2022

Η πρώτη χρωματική αλλαγή στα μαλλιά της μετά από 10 χρόνια τη δικαίωσε.

Η Karlie Kloss είναι η τελευταία προσθήκη -μετά τις Hailey Bieber, Katy Perry και Billie Eilish- στη μακροσκελή λίστα με τις celebrities που έχουν απαρνηθεί τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά τους για χάρη της πιο κομψής τάσης της χρονιάς: το "ακριβό" καστανό.

Διαβάστε Επίσης

"Ύστερα από δέκα χρόνια που ήμουν ξανθιά, πέρασα στη σκοτεινή πλευρά", έγραψε στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών και βίντεο, που ανέβασε στο Instagram αποκαλύπτοντας την ανανεωμένη της εμφάνιση. 

Brown hair but make it look expensive

Στον κόσμο του star system ισχύει ο κανόνας του "όσο πιο έντονο, τόσο το καλύτερο". Γι' αυτό πολλές celebrities είναι ξανθές ή επιλέγουν ιδιαίτερα παστέλ και neon χρώματα για τα μαλλιά και τις περούκες τους. Τώρα ωστόσο, τα καστανά μαλλιά μπορούν να δείχνουν εξίσου "ακριβά" και ενδιαφέροντα με τις πιο φωτεινές και έντονες αποχρώσεις, κάτι που έχει οδηγήσει πολλές celebrities να υιοθετήσουν την τάση του expensive brunette. 

Τι ακριβώς κάνει όμως ένα χρώμα μαλλιών να δείχνει "ακριβό"; Η τάση καλεί για ένα πλούσιο καστανό χρώμα μαλλιών, το οποίο συνδυάζει διάφορους τόνους του καστανού, που δημιουργούν διακριτικές αντιθέσεις για ένα φυσικό πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Τα babylights και τα lowlights είναι must, καθώς κάνουν το look πιο ενδιαφέρον, ενώ τo ίδιο ισχύει και για τα glosses, τα οποία χαρίζουν εντυπωσιακή λάμψη, που πάντα δείχνει "ακριβή".

Διαβάστε Επίσης