Η Jennifer Aniston έκανε την πιο κολακευτική αλλαγή στα μαλλιά της

Το κούρεμα που δοκίμασε για πρώτη φορά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας.

Η Jennifer Aniston σπάνια παρεκκλίνει από το signature ξανθό hair look της με τη χωρίστρα στη μέση. Όποτε το κάνει λοιπόν, γίνεται πάντα πρωτοσέλιδο. Αυτό ακριβώς συνέβη πριν μερικές εβδομάδες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία της με φυσικά -φριζαρισμένα- μαλλιά. Τώρα μέσω Instagram πάλι, αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της με αφορμή τη νέα της ταινία, καταφέρνοντας να γίνει πάλι hot topic.

She bangs

Διαβάστε Επίσης

Ποζάροντας πλάι στον συμπρωταγωνιστή της, Adam Sandler, στο set του sequel της ταινίας Murder Mystery, η Aniston αποκάλυψε τις νέες της αφέλειες. Στο παρελθόν έχει πειραματιστεί ξανά με αυτές, ωστόσο το wispy, ρετρό στιλ που επέλεξε φέτος ακολουθεί πιστά όσα προστάζουν οι τάσεις του 2022. Το hair look της ολοκληρώθηκε με ανάλαφρα beach waves, που χάριζαν όγκο και κίνηση στα μαλλιά της. 

Η Aniston δεν είναι η μόνη που έχει υιοθετήσει την τάση φέτος. Η Winnie Harlow ανανέωσε την εμφάνισή της με ένα καρέ με αφέλειες, η Billie Eilish έκοψε baby bangs, η Kendall Jenner curtain bangs, ενώ η Kristen Stewart και η Sara Sampaio τόλμησαν την τάση των bottleneck bangs. 

Γιατί οι αφέλειες είναι τόσο δημοφιλείς;

Ο βασικός λόγος που τόσες celebrities υιοθετούν την τάση είναι γιατί είναι καθολικά κολακευτική. Οι αφέλειες κάθε είδους εκτός από το ότι χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά σε κάθε εμφάνιση, που δείχνει εξαιρετικά σαγηνευτική, καμουφλάρουν επίσης τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας, "κρύβοντας" έτσι χρόνια.

Διαβάστε Επίσης