Η Gigi Hadid έκανε το πιο κολακευτικό κούρεμα της φετινής άνοιξης

Η διακριτική αλλαγή δια χειρός του Έλληνα hairstylist Πάνου Παπανδριανού, που αξίζει να αντιγράψετε.

Πριν από μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, η Gigi Hadid περπάτησε στο catwalk για λογαριασμό του οίκου Burberry με ένα νέο platinum blonde hair look, το οποίο -προς έκπληξη όλων- διατήρησε ακόμα και μετά το τέλος της fashion week. Τώρα αποφάσισε να ανανεώσει ξανά την εμφάνισή της, αυτήν τη φορά φρεσκάροντας το κούρεμά της.

Το πιο κολακευτικό κούρεμα της φετινής άνοιξης

Διαβάστε Επίσης

Για τη διακριτική ανανέωση του κουρέματός της, η Hadid εμπιστεύθηκε τα μαλλιά της στον Έλληνα hairstylist Πάνο Παπανδριανό, ο οποίος επιμελείται τις κουπ πολλών διάσημων κυριών του Hollywood -ανάμεσά τους οι Kendall Jenner, Hailey Bieber και Demi Moore. 


H Gigi υιοθέτησε ένα layred cut σαν εκείνο που λάτρευαν τα supermodels της δεκαετίας του 1990, αλλά στην πιο μοντέρνα και διακριτική εκδοχή του, η οποία κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. υφής μαλλιών και σχήματος προσώπου. 

Ενώ το έντονο φιλάρισμα τείνει να κάνει τις άκρες να δείχνουν λεπτές και να προσθέτει χρόνια στην εμφάνιση μιας γυναίκας, τα layered κουρέματα αλά Jennifer Aniston, τα οποία χαρακτηρίζονται από διακριτικό φιλάρισμα σε όλα τα σωστά σημεία-κυρίως γύρω από το πρόσωπο- είναι εξαιρετικά κολακευτικά, καθώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση πιο έντονων ζυγωματικών, ενώ παράλληλα χαρίζουν όγκο και κίνηση.

Διαβάστε Επίσης