Φεστιβάλ Βενετίας | Η Cate Blanchett είπε "ναι" στις δύο μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτήν την στιγμή

Οι λεπτομέρειες του beauty look της, που την έκαναν να ξεχωρίζει.

Η Cate Blanchett κατάφερε να μπει δικαίως στην πρώτη θέση στη λίστα με τις καλύτερες -μέχρι στιγμής- εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Todd Field "TÁR”, στην οποία και πρωταγωνιστεί, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός επέλεξε μία haute couture δημιουργία του Maison Schiaparelli και πιο συγκεκριμένα ένα low-waisted flared παντελόνι και ένα βελούδινο corset top στολισμένο με αληθινά λουλούδια.

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Cate Blanchett είπε "ναι" στις δύο μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτήν την στιγμή

Διαβάστε Επίσης

Οι fashion επιλογές της όμως δεν ήταν οι μόνες που ευθύνονται για την ανάδειξή της στην πιο εντυπωσιακή παρουσία. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι beauty επιλογές της και πιο συγκεκριμένα το χτένισμά της, με το οποίο έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης της σε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή.

Τα hair trends που έχουν την έγκριση της Cate Blanchett

Η Cate Blanchett περπάτησε στο κόκκινο χαλί έχοντας υιοθετήσει ένα πολύ κομψό κοντό καρέ, το οποίο έφτανε λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού. Τα κοντά ξανθά καρέ μαλλιά θεωρούνται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτήν την στιγμή με τις αναζητήσεις τους στο Pinterest να έχουν αυξηθεί κατά 115%.

Cate Blanchett

Μια ακόμα λεπτομέρεια του hair look της που την έκανε να ξεχωρίζει ήταν η έντονη πλαϊνή χωρίστρα, μία τάση που έρχεται σαν απάντηση στην αυστηρή χωρίστρα στη μέση, που αγαπά η Gen Z, κι έχει ήδη υιοθετηθεί από πολλές celebrities, ανάμεσά τους η Kim Kardashian και η Elizabeth Olsen.

Η red carpet εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικά κολακευτικό μακιγιάζ: Τα μάτια τονίστηκαν με μία διακριτική γραμμή μαύρου eyeliner και mascara, ενώ το πρόσωπο "πήρε ζωή" με έντονο ροζ ρουζ στα μήλα και ένα pink nude κραγιόν στα χείλη.

Διαβάστε Επίσης