Το νέο it κούρεμα της σεζόν αντλεί έμπνευση από την Audrey Hepburn

Τα curtain bangs είναι παρελθόν, τα Ηepburn bangs είναι το μέλλον.

Τα curtain bangs και οι χωρίστρες στη μέση φαίνεται πως θα μείνουν εκτός της λίστας με τις τάσεις της σεζόν, παραχωρώντας τη θέση τους στις φράντζες με μύτες. Η πιο πρόσφατη εκδοχή της τάσης έχει αέρα παλιού Hollywood, καθώς είναι εμπνευσμένη από μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες των '50s, την Audrey Hepburn.

Φράντζα με μύτες | Η νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά

Το νέο it κούρεμα της σεζόν αντλεί έμπνευση από την Audrey Hepburn

Η μεταπανδημική κουλτούρα εμπνέει ολοένα και περισσότερες γυναίκες να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους με τη διάνθιση του κουρέματός τους με αφέλειες είναι ο πιο εύκολος τρόπος να νιώσουν πως αναγεννιούνται μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης

Η τάση που έχει ήδη υιοθετηθεί από τις Bella Hadid, Zoë Kravitz, Halle Berry, Emma Watson και Katie Holmes, καλεί για micro side bangs εμπνευσμένα από το κλασικό 'do της Audrey Hepburn σε iconic ταινίες της, όπως οι Breakfast at Tiffany's, Sabrina και Roman Holiday.

Halle Berry κούρεμα Όσκαρ 2021
φράντζα με μύτες

Για να υιοθετήσετε την τάση των λεγόμενων Hepburn bangs, ζητήστε από τον κομμωτή σας κοντή φράντζα με μύτες, ενώ φροντίστε κατά το styling να τη στεγνώνετε προς το πλάι χρησιμοποιώντας μια φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ

φράντζα με μύτες
φράντζα με μύτες

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κολακευτικό κούρεμα για κάθε ηλικία, όπως αποδεικνύουν οι πιο κομψές celebrities του Hollywood, καθώς, όπως συμβαίνει με όλα τα κουρέματα με αφέλειες και φράντζες άλλωστε, καμουφλάρει περίτεχνα τις ρυτίδες στο μέτωπο και το πόδι της χήνας. Δεν θα πρέπει ωστόσο να ξεχνάτε πως πρόκειται για ένα αρκετά high maintenance κούρεμα, το οποίο απαιτεί επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε 6 εβδομάδες έτσι ώστε η φράντζα να διατηρεί το σωστό μήκος, αλλά και τον choppy χαρακτήρα της.

Διαβάστε Επίσης