Jennifer Aniston | Η νεανική τάση στα μαλλιά που υιοθετεί ακόμα και μετά τα 50 της

+ Οι σύγχρονες τάσεις ομορφιάς που εγκρίνει κι εκείνες που δεν θα υιοθετούσε ποτέ.

Αυτή την εβδομάδα η Jennifer Aniston κατάφερε να γίνει talk of the town ύστερα από τη συνέντευξή της σε διεθνή τίτλο, όπου μίλησε για τη μητρότητα, αλλά και τη ζωή στα 53 της χρόνια. Η ίδια δηλώνει πως ζει ακόμα στα '90s. Ποιος μπορεί να την αδικήσει; Με τη δυναμική επιστροφή των τάσεων ομορφιάς της χρυσής δεκαετίας των tv sit-coms, όλοι νιώθουμε πως ζούμε εκεί.

Διαβάστε Επίσης

Ούσα το απόλυτο '90s beauty icon κι έχοντας πλέον δραστηριοποιηθεί στο χώρο της ομορφιάς, μέσω του haircare brand της, LolaVie, η Jennifer Aniston σχολίασε τα κορυφαία beauty και fashion trends στο TikTok, αποκαλύπτοντας τη νεανική τάση που επιμένει να υιοθετεί εδώ και τριάντα χρόνια.

Ο λόγος φυσικά για τα butterfly clips, τα οποία έκαναν δυναμικό comeback χάρη στην Gen Z. Η ίδια υποστήριξε πως τα χρησιμοποιούσε πολύ παλαιότερα, ενώ συνεχίζει να τα χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα -απλά με διαφορετικό τρόπο. Τη δεκαετία του 1990 στερέωνε με αυτά τις αφέλειές της στο πλάι, ενώ σήμερα τα χρησιμοποιεί για να μαζέψει πίσω τα μαλλιά της σε half up half down.

Along Came Polly
Σκηνή από την ταινία "Along Came Polly"

Για μία ακόμα φορά, η Jennifer Aniston κατάφερε να πάει κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες άνω των 50 να υιοθετούν συντηρητικά looks, κάνοντας σαφές πως οι τάσεις είναι για όλες τις γυναίκες -αρκεί να έχουν τη διάθεση να πειραματιστούν με αυτές.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει κι άλλα trends του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσά τους βρήκε πολλά, τα οποία δεν θα υιοθετούσε ποτέ ξανά, όπως τα πολύ λεπτά '90s φρύδια, αλλά και το bleached brow look. Όπως αποκάλυψε ωστόσο την έγκρισή της έχουν τα curtain bangs και τα hair gems. Εν αγνοία της έχει υιοθετήσει κι άλλες τάσεις, όπως τη βύθιση του προσώπου σε παγωμένο νερό για άμεση αίσθηση αναζωογόνησης και μείωση του οιδήματος, ενώ θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει ένα skincare vacuum για τον καθαρισμό των πόρων της επιδερμίδας της.

Διαβάστε Επίσης