Η Βασίλισσα Letizia έκανε το πιο ενδιαφέρον update στο κλασικό bun

Το semi-messy χτένισμα που είναι ιδανικό για το γραφείο, αλλά και το δείπνο.

Η βασίλισσα Letizia παρευρέθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2022 στην Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στο πλευρό του συζύγου της, βασιλιά Φιλίππου, εντυπωσιάζοντας για μία ακόμα φορά με την φινέτσα του στιλ της. 

Η Βασίλισσα Letizia έκανε το πιο ενδιαφέρον update στο κλασικό bun

Για την περίσταση, η royal επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με λεπτομέρειες από φτερά στα μανίκια, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα slingbacks με διαφάνεια. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το beauty look της. 

βασίλισσα Letizia

Διαβάστε Επίσης

Αν και συνήθως επιλέγει να αφήνει ελεύθερα τα μαλλιά της, χτενισμένα είτε ίσια, είτε σε χαλαρούς κυματισμούς, αυτήν τη φορά προτίμησε να τα μαζέψει σε ένα εντυπωσιακό updo. Ακόμα κι όταν μαζεύει ψηλά τα μαλλιά της, επιλέγει sleek στιλ, σε αντίθεση με τη φορά που ολοκλήρωσε την business chic εμφάνισή της με ένα voluminous semi-messy bun. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι για μία ακόμα φορά η βασίλισσα Letizia δεν προσπάθησε να κρύψει τις γκρίζες τρίχες της, "γιορτάζοντας" τη φυσιολογική γήρανση των μαλλιών της.

βασίλισσα Letizia

Για να αντιγράψετε το χτένισμά της, ξεκινήστε ψεκάζοντας τις ρίζες με ένα ξηρό σαμπουάν έτσι ώστε να χαρίσετε όγκο στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια χτενίστε τα προς τα πίσω, φροντίζοντας οι ρίζες να διατηρήσουν τον όγκο τους και μαζέψτε τα σε μία αλογοουρά στο κέντρο του κεφαλιού σας. Αφού δημιουργήσετε μια πλεξούδα, τυλίξτε τη γύρω από τον εαυτό της και στερεώστε το bun σας με τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών σας για ένα απόλυτα clean look, όπως αυτό της βασίλισσας της Ισπανίας.

Διαβάστε Επίσης