Ο πραγματικός λόγος που η πριγκίπισσα Diana δεν άλλαζε ποτέ το χτένισμά της

Όσα αποκάλυψε ο αγαπημένος της hairstylist, Sam McKnight, 25 χρόνια μετά το θάνατό της.

Η πριγκίπισσα Diana είχε αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αξιομνημόνευτα κουρέματα όλων των εποχών. Η voluminous, ξανθιά κουπ της την ανέδειξε γρήγορα στο απόλυτο σύμβολο της ανεπιτήδευτης ομορφιάς και φινέτσας, προκαλώντας φρενίτιδα στις γυναίκες της εποχής, οι οποίες έσπευδαν να την αντιγράψουν.

Ο πραγματικός λόγος που η πριγκίπισσα Diana δεν άλλαζε ποτέ το χτένισμά της

Το εμβληματικό πλέον κούρεμά της, η τέλεια μίξη μεταξύ του καρέ και του pixie cut, αποτέλεσε δημιουργία του αγαπημένου της hairstylist, Sam McKnight. "Την πρώτη φορά που την γνώρισα ήταν σε μια φωτογράφιση. Μπήκε μια ξανθιά με μακριά πόδια από τις σκάλες, χαμογέλασε και μας έκανε όλους να λιώσουμε. Ήταν η πριγκίπισσα Diana”, έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ίδιος μιλώντας για τη γνωριμία τους. 

πριγκίπισσα Diana

Διαβάστε Επίσης

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, όπως είπε, έκανε τα μαλλιά της να φαίνονται πιο κοντά, στερεώνοντάς τα κάτω από την τιάρα. Τότε η Diana τον ρώτησε τι θα έκανε με τα μαλλιά της αν τον άφηνε να κάνει ό,τι θέλει. "Της είπα 'θα τα έκοβα όλα και θα άρχιζα από την αρχή'. Ήταν η αρχή των 90s και η εποχή που έκανα πολλά shows και εξώφυλλα και πολλά από τα κορίτσια είχαν κοντά μαλλιά και φεύγαμε από τα μεγάλα φρου-φρου των 80s σε ένα αιχμηρό, ανδρόγυνο και business chic των 90s”, είπε εκείνος. Τότε η πριγκίπισσα Diana του είπε ξαφνικά "γιατί δεν τα κόβεις τώρα;”. "Τα έκοψα τότε και δεν ξανακοιτάξαμε ποτέ πίσω”.

Τώρα, 25 χρόνια μετά το θάνατό της, το Harper's Bazaar Αυστραλίας μίλησε στον hairstylist θέλοντας να μάθει τον πραγματικό λόγο που η πριγκίπισσα διατήρησε το εν λόγω κούρεμα μέχρι το τέλος της ζωής. Όπως αποκάλυψε εκείνος, το ότι της άρεσε αυτό το στιλ κι ότι δέχτηκε διθυραμβικά σχόλια από τους royal fans δεν ήταν οι μόνοι λόγοι. 

Πριγκίπισσα Diana

Οι δυο τους ταξίδευαν μαζί σε όλον τον κόσμο και ο McKnight μπόρεσε να δει το αληθινό πρόσωπο της πριγκίπισσας. "Της είπα κάποια στιγμή, 'δεν με χρειάζεσαι συνέχεια δίπλα σου, γιατί δείχνεις υπέροχη ακόμα κι όταν βγαίνεις από το γυμναστήριο το πρωί", είπε. Τότε ήταν που εκείνη τού εξομολογήθηκε πως ήξερε ότι σε όλα τα μέρη, που επισκεπτόταν, ο κόσμος δεν ήθελε να γνωρίσει τη φυσιολογική, καθημερινή Diana- ήθελαν να γνωρίζουν την πριγκίπισσα του λαού. Κι εκείνη ήθελε να χρησιμοποιήσει τη δύναμή της για καλό σκοπό. 

Όπως αποκαλύπτει ο McKnight, ήξερε ότι ακόμα κι αν άλλαζε τη χωρίστρα της, ο Τύπος θα ασχολιόταν με αυτό κι όχι με τον σκοπό της επίσκεψή της. "Δεν ήταν ματαιόδοξη. Της άρεσε να δείχνει όμορφη και να νιώθει ωραία, αλλά ήξερε ότι αυτό δεν είχε να κάνει με τα μαλλιά της -δεν ήθελε να το κάνει για τα μαλλιά της". 

Διαβάστε Επίσης