Η Karlie Kloss υιοθέτησε το it κούρεμα και χρώμα μαλλιών του 2023

Η καστανή απόχρωση που κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο "ακριβή" και το κούρεμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φέτος.

Ύστερα από περισσότερα από 10 χρόνια καριέρας, η Karlie Kloss αποφάσισε πέρυσι να απαρνηθεί τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της, πηγαίνοντας πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα κι υιοθετώντας την τάση του expensive brunette.

Διαβάστε Επίσης

Τώρα σχεδόν ακριβώς ένα χρόνο μετά, το supermodel αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα, λιγότερο ακραία, αλλαγή στα μαλλιά της, υιοθετώντας την it απόχρωση του 2023. Ο λόγος φυσικά για το λεγόμενο dark chocolate hair colour, μία ιδιαίτερα βαθιά καστανή απόχρωση, με έντονες επιρροές από τα '90s, η οποία θυμίζει το χρώμα της μαύρης bitter σοκολάτας. Το αποτέλεσμα δείχνει glamorous κι "ακριβό", ενώ είναι κι εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος ματιών και τόνου επιδερμίδας.

Αυτή δεν ήταν η μόνη τάση του 2023 που υιοθέτησε η Karlie Kloss, αφού συνδύασε την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της με ένα νέο κούρεμα. Πιο συγκεκριμένα, διάνθισε την κουπ της μια έντονη πλαϊνή φράντζα, που πλαισιώνει όμορφα το πρόσωπό της, χαρίζοντας αέρα '00s στην εμφάνισή της.

Karlie Kloss

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν απαρνήθηκε απόλυτα τη χωρίστρα στη μέση, αφού σήμερα φωτογραφήθηκε λίγο πριν παρακολουθήσει το show του οίκου Dior για την Haute Couture Spring Summer 2023 συλλογή του με το προηγούμενο look της.

Διαβάστε Επίσης