Η Hailey Bieber υιοθέτησε τη Νο.1 τάση στα κουρέματα για το 2023

Για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε τον τιτλο της trendsetter.

Οι κορυφαίοι κομμωτές προέβλεψαν την τάση και ένα από τα πιο διάσημα it girls, η Hailey Bieber, ήρθε και την επιβεβαίωσε με την πρόσφατη "μεταμόρφωσή" της. Είναι λοιπόν επίσημο: Το 2023 θα είναι η χρονιά του κλασικού, αυστηρού καρέ.

Διαβάστε Επίσης

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε πλάι στο σύζυγό της, Justin Bieber, στο Manhattan με φανερά ανανεωμένη εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε φορώντας μία micro φούστα με πιέτες, ένα πλεκτό λευκό top κι ένα oversized παλτό, ενώ ολοκλήρωσε το outfit της με την Cassette Bag του οίκου Bottega Veneta, μαύρα chunky loafers και μαύρα γυαλιά ηλίου. Αυτό που τράβηξε τα φλας των φωτογράφων πάνω της ωστόσο δεν ήταν το καλά ενημερωμένο στιλ της, αλλά το νέο της κούρεμα. 

Hailey Bieber

Η Bieber απαρνήθηκε τα μακριά μαλλιά της για χάρη ενός κοντού blunt bob, που φτάνει λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού. Πρόκειται για ένα στιλ, το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλους τους τύπους μαλλιών, από τα ίσια, μέχρι τα πιο σγουρά. Εκτός από το εύκολο styling, μεγάλο πλεονέκτημά του είναι και το γεγονός ότι χάρη στον αυστηρό χαρακτήρα του, δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών

Hailey Bieber

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hailey Bieber υιοθετεί ένα τόσο κοντό κούρεμα. Ένα αντίστοιχο στιλ είχε υιοθετήσει και το 2019 όταν ήταν ακόμα ξανθιά. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στις celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση μέσα στους τελευταίους μήνες είναι επίσης η Zendaya, αλλά και η Lily James.

Διαβάστε Επίσης