Οι τάσεις στα κουρέματα του 2023 που πρέπει να υιοθετήσετε αν έχετε λεπτά μαλλιά

Χαρίζουν πλούσιο όγκο και κίνηση.

Ύστερα από δυο χρόνια με υπερβολικά φιλαριστά κουρέματα, το 2023 έρχεται να ανταμείψει τις γυναίκες με λεπτά μαλλιά, με τις κορυφαίες τάσεις να έχουν πιο choppy ή ακόμα και blunt χαρακτήρα. Ακολουθούν τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά για να διαλέξετε πριν την πρώτη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο για το 2023:

Τα καλύτερα κουρέματα για λεπτά μαλλιά για το 2023

Side Bangs

Ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για λεπτά μαλλιά της φετινής χρονιάς είναι η έντονη πλαϊνή φράντζα. Είτε προτιμάτε τα μαλλιά σας κοντά, είτε μακριά, διανθίστε την κουπ σας με μία έντονη πλαϊνή φράντζα, όπως έκαναν πρόσφατα οι Cate Blanchett και Bella Hadid, για να της χαρίσετε πλούσιο όγκο.

Choppy Bob

Διαβάστε Επίσης

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα για φέτος είναι το choppy bob, οι αναζητήσεις για το οποίο μάλιστα έχουν αυξηθεί κατά 550% σε σχέση με πέρυσι στο Pinterest. Αυτό το κούρεμα υιοθέτησε και η Helena Christensen πριν μερικές εβδομάδες, διανθίζοντας το μακρύ καρέ της με choppy layers, που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά της, αλλά και αφέλειες, που χαρίζουν μια κοριτσίστικη ανεμελιά στην εμφάνισή της και καμουφλάρουν περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας.

Butterfly Cut

Το νεανικό butterfly haircut είναι ένα φιλαριστό κούρεμα, το οποίο χαρίζει πλούσιο όγκο και κίνηση στα μαλλιά -αν γίνει σωστά. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι τα πολλά κοντά layers, γύρω από την κορυφή του κεφαλιού, που επιτρέπουν στα υπόλοιπα μαλλιά να μαζευτούν πίσω ώστε το κούρεμα να μπορεί να δείχνει πιο κοντό απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Σήμα κατατεθέν του είναι επίσης τα curtain bangs, που χαρίζουν ένα voluminous look στα μαλλιά.

Curtain Cut

Το λεγόμενο curtain cut είναι ένα αυστηρό one-length καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το πηγούνι. Τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η απουσία φιλαρίσματος, το στρογγυλεμένο σχήμα κι αυτή η υπέροχη απόλυτη συμμετρία στο μπροστινό και πίσω μέρος. Το συγκεκριμένο κούρεμα κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου, ενώ συνδυασμένο με χωρίστρα στο πλάι, αλλά και χτενισμένο σε ένα "αφράτο" blow out χαρίζει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά.

Διαβάστε Επίσης